Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν πέρασε η τρομοκρατία κατά των Ελλήνων Πατριωτών

Ένα ανθρώπινο ποτάμι που γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία Συντάγματος και έφθασε ως τις στήλες του Ολυμπίου Διός το μεγαλύτερο μέρος της οδού Πανεπιστημίου και της Βασ. Σοφίας, ένα ανθρώπινο ποτάμι από αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων είπαν όχι στην συμφωνία των Πρεσπών, φώναξαν με όλη την δύναμη της ψυχής τους ότι δεν παραδίνουν το όνομα Μακεδονία στους ξένους, ότι λένε όχι στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Χρησιμοποιώντας την παλαιά γνωστή τακτική οι μισθοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ κτυπούσαν γυναίκες και παιδιά και γέμισαν ολόκληρη την πλατεία με χημικά αέρια προκειμένου να διαλύσουν την συγκέντρωση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ τα επεισόδια γινόντουσαν στο επάνω μέρος της πλατείας του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, αυτοί έριχναν τα χημικά και τα δακρυγόνα στην πλατεία όπου ευρίσκοντο εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων πατριωτών.

Δεν πέτυχαν τίποτε όμως οι προβοκάτορες του αντεθνικού συστήματος, τα ορφανά του Μαρξ, που θέλουν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας. Ο κόσμος έμεινε εκεί γεμάτος πάθος βροντοφωνάζοντας ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι μόνον ελληνική.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν τον λόγο πήρε η αδελφή του Εθνομάρτυρα Κατσίφα και ένα υπέροχο και ατέλειωτο πλήθος φώναζε προς τα ουράνια “Κωνσταντίνος Κατσίφας αθάνατος” και το πατριωτικό σύνθημα που ενοχλεί όλο το προοδευτικό αληταριό “Βόρειος Ήπειρος γη ελληνική”! Ο Γίγας Λαός ξυπνά και δεν αργεί η ώρα που οι πατριώτες θα εξουσιάζουν αυτόν τον τόπο, παραμερίζοντας τους ξενόδουλους εξουσιαστές του πολιτικού κατεστημένου.

Διαβάστε επίσης: Μέγα πλήθος βροντοφωνάζει στο Σύνταγμα: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από το Σύνταγμα: Αγώνας μέχρι τέλους ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ: Με χημικά προσπαθούν να διαλύσουν την πάνδημη συγκέντρωση των Ελλήνων ενάντια στους προδότες της Μακεδονίας μας!

Συγκλόνισε η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο Συλλαλητήριο: Η παρουσία σας απάντηση στους προδότες!

Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων είπαν ΟΧΙ στην προδοσία της Μακεδονίας ΜΑΣ! Οι συριζαίοι είδαν μόνο 60.000…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-perase-h-tromokratia-kata-twn-ellhnwn-patriwtwn#ixzz5dBCWbsii

Exit mobile version