Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κόκκινο παρακράτος: Αναρχικοί μαχαίρωσαν Έλληνα Πατριώτη που έφευγε από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία!

Την ώρα του παλλαϊκού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, αναρχικοί που πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση στα προπύλαια (και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Σόλωνος) μαχαίρωσαν έναν άντρα που αποχωρούσε με την μηχανή του.

Οι αρχικές πληροφορίες ότι τραυματίας έχει μαχαιρωθεί στον μηρό και στους γοφούς περίπου 11 φορές, δεν επιβεβαιώνονται. Η διοίκηση του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» όπου μεταφέρθηκε ο τραυματίας επισημαίνει ότι ο 35χρονος φέρει μεγάλο τραύμα στον μηρό και αναφέρει ότι οι γιατροί επιχειρούν τη συρραφή του τραύματος.

Οι παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ αφού ξυλοκόπησαν τον Έλληνα Πατριώτη στην συνέχεια του έκαψαν και την μηχανή που οδηγούσε και όλα αυτά σε πολύ κοντινή απόσταση από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Φυσικά για αυτή την δολοφονική επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε καμία προσαγωγή και καμία σύλληψη ενώ οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν να τραμπουκίζουν τους πατριώτες που αποχωρούσαν από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας που πνίγηκε στα χημικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kokkino-parakratos-anarchikoi-machairwsan-ellhna-patriwth-pou-efeuge-apo-to#ixzz5dBDOpkVe

Exit mobile version