Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν χημικά ΜΕΣΑ στο συλλαλητήριο – Φωτογραφίες, Βίντεο

Τόνοι χημικών ακόμη και κατά παιδιών και ηλικιωμένων έριξαν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα προκειμένου να διαλύσουν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Η κατάσταση ήταν πολύ επικίνδυνη, καθώς ο κόσμος στην προσπάθειά του να διαφύγει στριμώχτηκε και παρ’ ολίγον να ποδοπατηθεί.

Άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ άλλοι επιχείρησαν να προστατευθούν από την αποπνικτική κατάσταση μπαίνοντας στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, που άνοιξε τις πόρτες του για να σωθεί ο κόσμος.

Το αποτέλεσμα ήταν η αποπνικτική ατμόσφαιρα να επεκταθεί από το κέντρο ακόμη και μέχρι τις γειτονιές της πρωτεύουσας, όπως το Παγκράτι.

Μάλιστα ένα μωράκι, έπεσε αναίσθητο από τα δακρυγόνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την ίδια ώρα, οι διοργανωτές της εκδήλωσης έκαναν έκκληση από τα μεγάφωνα, να σταματήσει η ρίψη δακρυγόνων, γιατί κινδυνεύουν μικρά παιδιά – αλλά εις μάτην!

ΥΓ. Αυτή η είναι η αριστερά!

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-mat-tou-suriza-erichnan-chhmika-mesa-sto-sullalhthrio-fwtografies-binteo#ixzz5dBHaxSIE

Exit mobile version