Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κι οι Έλληνες Αγρότες ενάντια στους προδότες: Κλείσανε την εθνική οδό προς Σκόπια! ΒΙΝΤΕΟ

Κι οι Έλληνες Αγρότες ενάντια στους προδότες: Κλείσανε την εθνική οδό προς Σκόπια! ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί οι συριζαίοι να βάλανε τα «μαντρόσκυλά» τους να ψεκάσουν με χημικά γυναίκες και παιδιά, ελπίζοντας ότι θα περάσει η μεγαλειώδης συγκέντρωση των Ελλήνων ενάντια στην προδοσία των Πρεσπών, όμως οι αντιδράσεις των Ελλήνων δεν περιορίστηκαν στο Σύνταγμα.

Έτσι, οι Έλληνες Αγρότες, ένας εκ των πυλώνων της πραγματικής Ελληνικής Οικονομίας, έδωσαν το μήνυμα της συμπαράστασης στους υπόλοιπους Έλληνες αποκλείοντας επί ώρα το τελωνείο των Ευζώνων στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, διαμαρτυρόμενοι για την συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, το πρωί στην πλατεία του Πολυκάστρου στο Κιλκίς συγκεντρώθηκε πλήθος αγροτών που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι αγρότες στη συνέχεια μετέβησαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, όπου έστησαν οδόφραγμα με τα τρακτέρ τους, λίγο πριν από το τελωνείο.

Προηγουμένως επικεφαλής των Ελλήνων Αγροτών είχαν συνομιλήσει με αστυνομικούς, για να τους δοθεί άδεια να υπάρξει συμβολικός αποκλεισμός, ο οποίος, όμως, δεν τους επετράπη.

Τελικά οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους και στις τρεις λωρίδες διακόπτοντας την κυκλοφορία προς το τελωνείο των Ευζώνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ki-oi-ellhnes-agrotes-enantia-stous-prodotes-kleisane-thn-ethnikh-odo-pros#ixzz5dBboWuiX

Exit mobile version