Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε κατάσταση διάλυσης ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι: Διαγραφή Θεοχαρόπουλου, ανεξαρτητοποίηση Αμυρά και Ψαριανού

Σε κατάσταση διάλυσης ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι: Διαγραφή Θεοχαρόπουλου, ανεξαρτητοποίηση Αμυρά και Ψαριανού

Το ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ προκαλεί, συν τοις άλλοις, και σοβαρές αναταράξεις στα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου», τα οποία λόγω της ασταθούς στάσης τους βλέπουν να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια τους.

Η αρχή έγινε στο μόρφωμα του ΚΙΝΑΛ (την νέα –μέχρι την επόμενη- εκλογική μεταμφίεση του κλεφτοΠΑΣΟΚ), με την διαγραφή αυτού του απίθανου τύπου, του Θεοχαρόπουλου (ΔΗΜΑΡ), από την Γεννηματά, η οποία βλέποντας τον συνεχή καταποντισμό του (από)κόμματός της (παρά την… φιλότιμη προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να της δώσουν μέχρι και… διψήφια ποσοστά) και στην αγωνία της να κρατηθεί έστω και στα ίδια ποσοστά με τις προηγούμενες εκλογές, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα «αυστηρότητας» και «ενότητας θέσεων». Μπορεί ο Θεοχαρόπουλος (να υποθέσουμε ότι θα είναι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές;) να αποτελεί ήδη παρελθόν, υπάρχουν όμως και άλλοι «πονοκέφαλοι», τόσο βουλευτικοί (Κρεμαστινός) όσο και εξωκοινοβουλευτικοί (Γιωργάκης-Τζέφρυ Παπανδρέου), οι οποίοι τάσσονται κι αυτοί υπέρ της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Το μαύρο χάλι του κλεφτοΠΑΣΟΚ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε η πανικόβλητη Γεννηματά να εξαγγείλει έκτακτο συνέδριο του (από)κόμματος τον Μάρτιο, σε μια προσπάθεια να περισώσει ό,τι είναι δυνατόν, ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο διαγραφών.

Οι αναταράξεις είναι σαφώς πιο διαλυτικές στο κοσμοπολίτικο μόρφωμα του Ποταμιού, το οποίο πλέον δεν υφίσταται ως κοινοβουλευτικό κόμμα. Κι αυτό επειδή οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριάνος ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους (θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιοι με την ΝΔ στις επόμενες εκλογές) από το μόρφωμα που έστησε πριν από 5 χρόνια περίπου ο Σταύρος Θεοδωράκης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομείνουν μόλις τρεις βουλευτές στο Ποτάμι και αυτομάτως το μόρφωμα αυτό δεν αποτελεί πια Κοινοβουλευτική Ομάδα (ΚΟ), αφού το κατώτατο όριο για μια Κ.Ο. είναι πέντε βουλευτές.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Το ΚΙΝΑΛ έχασε έναν βουλευτή (Θεοχαρόπουλος) και κινδυνεύει να χάσει έναν ακόμη (Κρεμαστινός). Το Ποτάμι έπαψε να υφίσταται ως Κ.Ο. Στα όρια της Κ.Ο. κινούνται επίσης οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων.

Η Μακεδονία ΜΑΣ «εκδικείται» όλους τους εγχώριους σαλτιμπάγκους του πολιτικαντισμού που επιχειρούν να την ξεπουλήσουν άμεσα ή έμμεσα. Και βεβαίως, οι διαλυτικές καταστάσεις στο ΚΙΝΑΛ (δηλαδή ΠΑΣΟΚ) και στο Ποτάμι αφιερώνονται σε όλα αυτά τα «σαΐνια» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας που… προέβλεπαν «την διάλυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ, μέσα και έξω από την Βουλή, δίπλα σε όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, με τις επόμενες εκλογές να αποτελούν την επιβεβαίωση της ολοένα και αυξανόμενης επιρροής της στον Ελληνικό Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-katastash-dialushs-pasok-kai-potami-diagrafh-theocharopoulou-anejarthtop#ixzz5dFIjfMbd

Exit mobile version