Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναμασημένα ψέματα και μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής

Αναμασημένα ψέματα και μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής

Οι παπαγάλοι της διαπλοκής έντρομοι από την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας ανακάλυψαν για ακόμη μια φορά «ναζιστικό» χαιρετισμό του Αρχηγού Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος κατά την παρουσία μέσα στο συλλαλητήριο όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο αποθεώθηκε και αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες. Οι έμμισθοι συκοφάντες παρουσίασαν  τον χαιρετισμό του Αρχηγού προς το συγκεντρωμένο πλήθος που δεν μπορούσε να τον προσεγγίσει… ως «ναζιστικό χαιρετισμό»

Τι γίνεται όμως με τους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου; Αυτοί δεν… το σηκώνουν το χεράκι τους;

Ας δούμε ένα σύντομο φωτογραφικό αφιέρωμα το οποίο είχαμε δημοσιεύσει σε παλαιότερο χρόνο με το οποίο απαντούσαμε στην τότε μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής η οποία παραμένει ίδια και απαράλλακτη!

Ευάγγελος “Υποβρύχιος” Βενιζέλος

Τσίπρας

Καμμένος

Ραχήλ Μακρή

Φώφη

Κούλης

Από την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της «Ενωμένης Αριστεράς», εκλογικής συμπαράταξης της Ε.Δ.Α., του Κ.Κ.Ε. και του Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού, στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974. Διακρίνονται από δεξιά: Ηλίας Ηλιού, Γερ. Αυγερόπουλος, Μίκης Θεοδωράκης, Νικ. Καλούδης και Χαρ. Δρακόπουλος.

Γρηγόρης Λαμπράκης – Η διαφορά με αυτή την φωτογραφία είναι ότι το ίνδαλμα της εγχώριας αριστεράς ΟΝΤΩΣ χαιρετάει ναζιστικά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anamashmena-psemata-kai-maurh-propaganda-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz5dGT9ZyVN

Exit mobile version