Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Εθνική Αντίσταση και Αντεπίθεση για την Μακεδονία ΜΑΣ!

Με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Εθνική Αντίσταση και Αντεπίθεση για την Μακεδονία ΜΑΣ!

Μία κυβέρνηση η οποία πνίγει μια λαοθάλασσα Ελλήνων στα δακρυγόνα, είναι εντελώς αδίστακτη στο να προχωρήσει τα σχέδια των εντολέων της σε κάθε επίπεδο διαταγών.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να περάσει από το κοινοβούλιο, το οποίο (ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια) έχει μετατραπεί σε τόπο επικύρωσης ξένων εντολών σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού, η προδοτική και κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, μέσα σε ένα κλίμα πλήρους εθνικής μειοδοσίας, ηθικής κατάπτωσης και πολιτικού ευτελισμού. Μια ατιμωτική συμφωνία την οποία, τόσο ξεδιάντροπα, μόνο αυτή η κυβέρνηση θα μπορούσε να φέρει και να την ψηφίσει.

Μόνο μια βαθύτατα ανθελληνική κυβέρνηση, της οποίας ο εθνομηδενισμός είναι στο ιδεολογικοπολιτικό DNA της, πλήρως υποταγμένη στην Ουάσιγκτον, τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, θα μπορούσε να «τελειώσει την δουλειά», με τόσο εφησυχασμένη συνείδηση και άκρατο κυνισμό. «Δουλειά» που της ανέθεσαν τα αφεντικά της και αυτή ως υπάκουη εντολοδόχος σπεύδει να την κάνει. Η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του κάποτε κνίτη, αλλά πάντοτε αμερικανομπολσεβίκου Τσίπρα, τελειώνει την καταστροφική θητεία της προσθέτοντας στην προώθηση των εθνοκτόνων μνημονίων μια ακόμη εθνική προδοσία, την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές.

Θα ήταν, όμως, παράλειψη, λάθος και μονόπλευρη αίσθηση εάν θεωρούσαμε ότι η αηδία, η αγανάκτηση, η οργή που νιώθει ο Ελληνικός Λαός κατευθύνεται μόνο προς την πλευρά της νυν κυβέρνησης και όχι συνολικά προς τον συστημικό πολιτικό κόσμο του «Συνταγματικού τόξου». Αρκούσε να ακούσεις τις κουβέντες των παρεών (μικρών και μεγάλων) στο Μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Κυριακής, για να αντιληφθείς ότι υπάρχει μια γενικότερη απαξίωση προς τα καθεστωτικά κόμματα, ακόμη κι αυτά που ενώ στην πραγματικότητα είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας παριστάνουν τώρα τους «μακεδονομάχους» για ευνόητους λόγους πολιτικής επιβίωσης και ανέλιξης.

Όλοι τους, όλα αυτά τα χρόνια, το μόνο που έκαναν ήταν να αναπαράγουν τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού, λειτουργώντας ως πειθήνια όργανα, ως διεκπεραιωτές αποφάσεων που έπαιρναν ξένα κέντρα. Βλέποντας σήμερα «σε απευθείας μετάδοση» τις εξαγορές, τις ανταλλαγές, τις μεταγραφές βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο και αντιλαμβανόμενοι στο έπακρο τις τεκτονικές αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο που μπορεί να προκαλέσουν τα «πριν» και τα «μετά» της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, σηκώνουμε εκ νέου ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Λάβαρο της Εθνικής Αντίστασης και Αντεπίθεσης (και) για την Μακεδονία ΜΑΣ!

Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις μίσους και συκοφαντίας, μετά το Συλλαλητήριο, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτό που πραγματικά φοβάται αυτός ο εσμός των εθνομηδενιστών είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και όχι τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ και του λεγόμενου «εθνικού χώρου» που θέλουν να λειτουργήσουν ως συγκοινωνούντα δοχεία των… κοινοχρήστων της «κεντροδεξιάς πολυκατοικίας».

Μέσα, λοιπόν, στις συνθήκες προδοσίας που γεννά η αποσύνθεση του σάπιου κουφαριού των καθεστωτικών πολιτικών δυνάμεων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ανεμίζει την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης και Αντεπίθεσης, δίνοντας το σύνθημα, για την Σωτηρία της Μακεδονίας ΜΑΣ, για την Σωτηρία της Ελλάδας. Όσοι Ζωντανοί, Ενεργοί Συμπαραστάτες στον Κοινό Αγώνα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-thn-chrush-augh-ethnikh-antistash-kai-antepithesh-gia-thn-makedonia-mas#ixzz5dGTpaYeE

Exit mobile version