Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανατριχιαστική ομολογία από το αριστερό παρακράτος: «Θέλαμε να σκοτώσουμε ανθρώπους στην Εκκλησία, θα το επιτύχουμε την επόμενη φορά»!

Ανατριχιαστική ομολογία από το αριστερό παρακράτος: «Θέλαμε να σκοτώσουμε ανθρώπους στην Εκκλησία, θα το επιτύχουμε την επόμενη φορά»!

Επιβεβαιώθηκε ο φόβος ότι οι αδίστακτοι ακροαριστεροί τρομοκράτες που τοποθέτησαν βόμβα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι ήθελαν να σκοτώσουν ανθρώπους! Με ανακοίνωσή της η πρωτοεμφανιζόμενη «Εικονοκλαστική Σέχτα», η οποία δεν δημοσιεύθηκε στον γνωστό εγχώριο διαδικτυακό παρακρατικό βοθρότοπο, αλλά σε ισπανική ιστοσελίδα, αναλαμβάνει την ευθύνη της απόπειρας δολοφονίας.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου αφήσαμε μία βόμβα στην πύλη της εκκλησίας του Αγ. Διονυσίου στην καρδιά της Αθήνας. Εν μέσω μίας ζώνης προφανώς “σίγουρης” και ασφαλούς και σε ένα κλίμα αντιτρομοκρατικής υστερίας, μπήκαμε και βγήκαμε από τη ζώνη χωρίς κανένα πρόβλημα, καταστρέφοντας την ψευδαίσθηση της ασφάλειας».

Όπως αναφέρουν, «ο σκοπός μας ήταν η έκρηξη τη στιγμή που η προβλεπόμενη θρησκευτική λειτουργία θα ξεκινούσε το πρωί, είτε με το χρονοδιακόπτη είτε αν θα το άνοιγε κάποιος, ελπίζοντας να προκαλέσει τη μεγαλύτερη ζημιά που θα μπορούσε να γίνει σε κάποιον παπά και/ή στο κοπάδι των πιστών. Εν τέλει, ένας μπάτσος και ο νεωκόρος τραυματίστηκαν. Ακόμη κι αν τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά ή απέφυγαν το θάνατο από τύχη επειδή η έκρηξη δεν ήταν αρκετά δυνατή όσο νομίζαμε, πήραμε το μάθημά μας για την επόμενη φορά»!

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι οι αναρχοαλήτες αυτοί «ήλπιζαν» να δολοφονήσουν αθώους ανθρώπους από το «κοπάδι των πιστών», κάτι που επιθυμούν να πετύχουν «την επόμενη φορά». Για μια ακόμη φορά, οι προστατευόμενοι ακροαριστεροί παρακρατικοί (και) της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης διώχνουν πόσο μίσος έχουν για τους συνανθρώπους τους, οι οποίοι έχουν το… ελάττωμα να είναι Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Έκρηξη βόμβας στο κέντρο των Αθηνών: Έξω από την Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι – 2 τραυματίες

Ήθελαν να σκοτώσουν κόσμο οι τρομοκράτες! Προγραμματισμένη να εκραγεί την ώρα της Θείας λειτουργίας η βόμβα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-anatrichilas-apo-to-aristero-parakratos-thelame-na-skotwsoume-anth#ixzz5dGted5fR

Exit mobile version