Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Οι προδότες εχθές έκαναν το καθήκον τους. Διέταξαν το κοπρόσκυλά τους (ένστολα και μη) να γεμίσουν την πλατεία με χημικά ώστε να διαλυθεί το πλήθος των Ελλήνων που διαδήλωνε την αντίθεσή του στην προδοτική συμφωνία με τους σκοπιανούς. Στην κατεχόμενη Ελλάδα τελικά έχουν δικαίωμα στην διαμαρτυρία μόνο οι αναρχοαριστεροί. Αναμενόμενο γιατί τρέμουν την Ελληνική σημαία να κυματίζει στους δρόμους της πόλης. Η γυάλινη “αυτοκρατορία” τους θα πέσει.

Ν.Τ.

Γιάννης Λαγός: Μεγαλύτερος τρομοκράτης το κράτος του Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Διαλύεται το Ποτάμι των ανθελλήνων και παίρνει σειρά το κλεφτοΠΑΣΟΚ, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει η επόμενη κάλπη. Την επόμενη υποψηφιότητά τους θα την βάλουν στα σκόπια οι κομιτατζήδες του ελέους. Μπράβο σε όσους χθές ήταν στο Σύνταγμα και αντιστάθηκαν στα χημικά και τις προκλητικές συμπεριφορές των ένστολων πραιτοριανών τους. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα τώρα αρχίζουν και στο τέλος, όπως συμβαίνει μέσα στους αιώνες των αιώνων, η Ελλάδα θα νικήσει!

Μιχάλης Β.

Συναγωνιστές στην Γερμανία συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία – Ενημερωτική δράση και στην Αυστραλία!

Ποτέ μου δεν περίμενα σαν απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ να ντραπώ τόσο για το Σώμα και την κατάντιά του. Έχουν πάρει τους αστυνομικούς από τον δρόμο για να φυλάνε τους προδότες και τους παρατρεχάμενούς τους και η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινα. Η μόνη στελεχωμένη υπηρεσία είναι η ΥΜΑΤ, που έχει σπιτώσει όλους τους μπούληδες, που πέρα από τον μισθουλάκο τους δεν ξέρουν τίποτα άλλο. Ντροπή τους για τα χθεσινά. Φοράνε και εθνόσημο με τον Ήλιο της Βεργίνας. Ανθέλληνες με στολές. Ντροπή τους.

Ι.Τ.

Σε κατάσταση διάλυσης ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι: Διαγραφή Θεοχαρόπουλου, ανεξαρτητοποίηση Αμυρά και Ψαριανού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-22-ianouariou-2019#ixzz5dKNBYAgZ

Exit mobile version