Διαφόρων ειδών Ισλαμικά κόμματα και κινήματα του Μαρόκου και της Τυνησίας, επικοινωνούν και δίνουν οδηγίες σε Ισλαμιστές της Ισπανίας, να γίνουν μέλη πολιτικών κομμάτων, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, για να αποκτήσουν πολιτική εκπαίδευση κι εμπειρία, σαν τρόπο προετοιμασίας για το μέλλον, όταν ένα ή περισσότερα ισλαμικά κόμματα θα κατέβουν στις εκλογές στην Ισπανία.
Σύμφωνα με πηγές από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ισπανίας αλλά και την υπηρεσία Ασφαλείας, στοχεύουν κυρίως σε νεαρούς Μουσουλμάνους, ειδικά φοιτητές των οποίων η μόρφωση, μπορεί να υποστηρίξει έναν ενεργό πολιτικό ρόλο σε κόμμα.
Το σχέδιο κατευθύνεται από πολιτικά κόμματα της Τυνησίας αλλά και από το κόμμα «Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης», που κέρδισε τις τελευταίες εκλογές στο Μαρόκο και σχημάτισε κυβέρνηση.
Οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν ότι η Ισπανική Ομοσπονδία Ισλαμικών Θρησκευτικών Ομάδων FERRI (Spanish Federation of Islamic Religious Entities), σχημάτισε περισσότερους από 200 συνδέσμους και πραγματοποίησε πολλές συναντήσεις, με θέμα την ίδρυση ενός Ισπανικού Μουσουλμανικού Κόμματος, που θα είναι καθοδηγούμενο από την Ισλαμική κίνηση «Δικαιοσύνη και Φιλανθρωπία». Αν και η τελευταία συνάντηση φέρεται να έγινε στην Βαρκελώνη πριν ένα μήνα, η οργάνωση αρνείται συναντήσεις με τέτοιο θέμα.
Παραδέχονται πάντως, ότι σχετικά με την δημιουργία Ισπανικού Ισλαμικού Κόμματος, έχουν δεχθεί στο παρελθόν πολλές τέτοιες προτάσεις και αιτήματα. Τις απέρριψαν όμως, λένε, αφενός διότι συνεργάζονται ήδη με πολιτικά κόμματα και αφετέρου γιατί δεν το θεωρούν σκόπιμο, για αυτή την στιγμή. «δεν είναι ο καιρός για μια τέτοια πολιτική οργάνωση –δηλώνουν- όπως δεν είναι και εύκολο να ξέρει κανείς ποιος βρίσκεται πίσω από τέτοιες προσπάθειες και με τι σκοπούς».
Παρόλα αυτά, ένα παρόμοιο σχέδιο είχε εξελιχθεί πριν κάποια χρόνια, όταν το 2010 δημιουργήθηκε το PRUNE Κόμμα Αναγέννησης του Ισπανικού Συνδέσμου (Renaissance Party for the Union of Spain) από τον πεθαμένο πλέον πρώην Αντιπρόεδρο της FERRI. Το κόμμα δεν κατάφερε, παρά να λάβει μέρος σε κάποιες αυτοδιοικητικές εκλογές και τελικά κατέρρευσε. Εκείνο το κόμμα, αντιμαχόταν την απαγόρευση της burqa και του Ισλαμικού βέλου σε δημόσιους χώρους. Ο ιδρυτής του δε, είχε δηλώσει ότι: «σίγουρα στο μέλλον ένας από τους υιούς του Ισλάμ, ακόλουθος του Προφήτη, θα γίνει Πρόεδρος ή σύμβουλος της κυβέρνησης».
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πάντως, όπως σημειώνουν οι πηγές από τις υπηρεσίες Ασφαλείας της Ισπανίας, έχουν γεμίσει με λογαριασμούς από νεαρούς Μουσουλμάνους που ταιριάζουν στο προφίλ του σχεδίου.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται περίπτωση φοιτητή Κοινωνικών Επιστημών από την Καταλονία, μέλους της Ισλαμικής κίνησης «Δικαιοσύνη και Φιλανθρωπία», που δηλώνει ότι «θέλει να αναμορφώσει την κοινωνία, μέσα από την Ισλαμική εκπαίδευση ατόμων και να αποκτήσει πολιτική και κοινωνική δύναμη με δημοκρατικά μέσα».
Η κίνηση «Δικαιοσύνη και Φιλανθρωπία» έχει τεθεί εκτός νόμου, από τον Βασιλέα του Μαρόκου Μοχάμεντ VI, λόγω της ακραίας δράσης της. Παρά ταύτα είναι μία από τις ισχυρότερες πολιτικές οργανώσεις στο Μαρόκο, ενώ στην Ισπανία έχουν ήδη δημιουργήσει πυρήνες σε όλες τις επαρχίες.
Οι Ισπανικές αρχές φαίνεται ότι συνεργάζονται με τις Μαροκινές, για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.
Σημειώστε εδώ, ότι η Ισπανία είναι μια από τις χώρες που καλοδέχονται τους «με το έτσι θέλω μετανάστες» και υπάρχει –όπως και στην Ελλάδα- ένα εκτενές δίκτυο από παροχές και επιδόματα που διοχετεύεται στους Ισλαμικούς πληθυσμούς, μέσω ενός επίσης εκτενούς δικτύου Μ.Κ.Ο.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται λοιπόν, ότι τα σχέδια της Ε.Ε. αλλά και του ΟΗΕ, για μεταφορά πολύ μεγάλων Ισλαμικών πληθυσμών στην Ευρώπη, δίνουν την ευκαιρία στις ακραίες Μουσουλμανικές οργανώσεις να οργανώνουν και να εκτελούν σχέδια ευρείας Ισλαμοποίησης των Ευρωπαϊκών Κρατών, μέσω των αδυναμιών των δημοκρατικών πολιτευμάτων, που παρέχουν πρόσφορο έδαφος σε κάθε υπονομευτή των Ευρωπαϊκών Εθνικών Αξιών.
Επίσης, είναι εύκολο βεβαίως να κατανοήσει κάποιος, πως αν συμβαίνουν αυτά σε χώρες με ισχυρή κρατική δομή και οικονομία όπως η Ισπανία, τότε συμβαίνουν πολύ χειρότερα στην Ελλάδα, που και η κρατική δομή ψυχορραγεί στα χέρια των κομμουνιστών, αλλά και η οικονομία έχει σοβαρά πληγεί από τις νέο-φιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές. Για να μην πούμε τίποτε, για την υποδαυλιστική και προπαγανδιστική πολιτική που εφαρμόζει για τους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα, η τουρκία.
Είμαστε δε απόλυτα σίγουροι, ότι οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ασφαλείας, καμία μελέτη ή καμία πρόβλεψη δεν κάνουν για τέτοιους κινδύνους.
Εξαντλούνται στο να τσουβαλιάζουν πολίτες από τους δρόμους, προσάγοντάς τους στο γραφείο «Προστασίας Πολιτεύματος» επειδή φορούν μαύρα (!), ή την Ελληνική Σημαία (!!) ή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την συμφωνία των Πρεσπών (!!!).
Πάντως, ο Ισλαμικός κίνδυνος για την Ευρώπη, είναι εδώ, υπαρκτός, φανατισμένος, διεκδικητικός, χρηματοδοτούμενος και δικτυωμένος. Και ενώ οι Ευρωπαίοι πολίτες το έχουν αντιληφθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, οι κυβερνήσεις και τα διευθυντήρια της Ε.Ε. αρνούνται να αφουγκρασθούν τα δεινά και τις ανησυχίες των κοινωνιών τους, αλλά αντίθετα, επιβάλλουν σιωπή και υποταγή στα περίεργα αυτά σχέδια.
Τι άλλο να καταδείξει κανείς, σαν επιχείρημα της Ευρωπαϊκής ύποπτης συμπεριφοράς, από το ότι η Ισλαμική κίνηση «Δικαιοσύνη και Φιλανθρωπία» έχει απαγορευθεί από ένα αυστηρό Ισλαμικό κράτος ως επικίνδυνη, αλλά λειτουργεί νόμιμα στην Ισπανία!!!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-pistoi#ixzz5dKOxzOtH