Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχειρείται «θάψιμο» της υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων από τον πρώην(;) σύμβουλο του Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη

Όσο κι αν επιχειρείται το «θάψιμό» της, η υπόθεση του πρώην(;) συμβούλου του νυν αρχηγού της ΝΔ, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων κατά συρροή και εξακολούθηση στην Μολδαβία, είναι πολύ σοβαρή νομική και (κυρίως) ηθική, για να «σβήσει». Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, «Παρουσία πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, όπως οι Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, άνοιξε η αυλαία της δίκης του Νίκου Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή της ΝΔ, στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Σε αντίθεση με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ που έδωσε το παρών για λόγους ηθικής υποστήριξης στο πρώην δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, η τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μία εκ των οκτώ μαρτύρων που προτάθηκαν από την πλευρά του κατηγορουμένου για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων κατά συρροή και εξακολούθηση στη Μολδαβία».

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ στέκονται στο πλευρό του κατηγορούμενου για μια τόσο αισχρή πράξη Γεωργιάδη. Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρει μια σειρά «περίεργων χειρισμών από πλευράς δικαστικών αρχών», όπως χαρακτηριστικά γράφει, οι οποίες προφανώς αποτελούν τροχοπέδη στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Χαρακτηριστικός, επίσης, είναι ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας, καθώς διαβάζουμε ότι ο δικηγόρος του κατηγορούμενου «έθεσε ως επικουρικό επιχείρημα ότι –σε κάθε περίπτωση- ο Ν. Γεωργιάδης δεν γνώριζε την ηλικία των θυμάτων αλλά και πως αυτή δεν μπορεί να προκύψει με ακρίβεια από τα έως τώρα στοιχεία. Γι’ αυτό και συμπέρανε ότι ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να δικαστεί για πράξεις που έχουν παραγραφεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνήγορος του Ν. Γεωργιάδη ζήτησε την εκ νέου αναβολή της δίκης, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό».

Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι επιχειρούν να «βραχυκυκλωθεί» η υπόθεση, με… νόμιμο τρόπο. Θα τους θυμίσουμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν ισχύει η γνωστή ρήση του Γιώργου Βουλγαράκη «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Κάτι τέτοιο ισχύει και στην (κραυγαλέα) περίπτωση του Νίκου  Γεωργιάδη. Όσο για το ότι η ΝΔ συμπαραστέκεται στον κατηγορούμενο για μια τέτοια σοβαρή πράξη, προφανώς είναι ενδεικτικό κάποιων καταστάσεων, τις οποίες ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί και να τις κρίνει, αναλόγως του ηθικού τρόπου με τον οποίο σκέπτεται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epicheireitai-thapsimo-ths-upotheshs-sejoualikhs-ekmetalleushs-anhlikwn-apo#ixzz5dMuVQST7

Exit mobile version