Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ο Λαός μίλησε – ΟΧΙ στην Συμφωνία των Πρεσπών!

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στην Πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο των Αθηνών, εμπρός από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ο Ελληνικός Λαός έδωσε την απάντησή του για την συμφωνία των Πρεσπών, μια απάντηση κατηγορηματική, ένα υπερήφανο ΟΧΙ απέναντι στα σχέδια των εχθρών του Ελληνισμού, που θέλουν να παραδώσουν το όνομά μας, που είναι η ψυχή μας, στους ξένους.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων χωρίς κομματική ταυτότητα ήταν όλοι εκεί “με μια Σημαία Ελληνική”, δείχνοντας πως ο Λαός μας είναι ακόμη ζωντανός, ότι δεν τον έχει λυγίσει η παρακμή και η χαμοζωή.

Διαβάστε την συνέχεια και πλούσια Ελληνική και διεθνής ειδησεογραφία, καυστικά σχόλια και αποκαλυπτικά άρθρα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που θα κυκλοφορήσει ΑΥΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou5#ixzz5dMx3ziVq

Exit mobile version