Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Το Βήμα»: Το ποιοι κάνανε τα επεισόδια… μικρή σημασία έχει – Το πρόβλημα είναι η απήχηση της Χρυσής Αυγής!

Εφημερίδα «Το Βήμα»: Το ποιοι κάνανε τα επεισόδια… μικρή σημασία έχει - Το πρόβλημα είναι η απήχηση της Χρυσής Αυγής!

Πολύ λάσπη εξαπέλυσαν τα ΜΜΕ στην Χρυσή Αυγή την επαύριο του πάνδημου συλλαλητηρίου. Σχετικά με το ζήτημα, ένα δημοσίευμα της εφημερίδος «Το Βήμα», ρίχνει φως στα κίνητρα των δημοσιογραφούντων, οι οποίοι είπανε πραγματικά πολλά γύρω από την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο.

Το κείμενο υπογράφει ο Βασίλης Κανέλλης, του οποίου η συλλογιστική κυριολεκτικά ξεγυμνώνει τους υβριστές της Χρυσής Αυγής και δείχνει τα κίνητρά τους. Μιλώντας, λοιπόν, περί των επεισοδίων, ο Κανέλλης αναρωτιέται: «Να ήταν και κάποιοι γνωστοί μπαχαλάκηδες; Ας το δεχτούμε κι αυτό αλλά έχει μικρή σημασία.»

Αφού «έχει μικρή σημασία» το ποιοι κάνανε τα επεισόδια, τι ακριβώς έχει σημασία; Το αποκαλύπτει ο ίδιος αρθρογράφος: «Καμαρωτός – καμαρωτός ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Παππάς και όλα τα ακροδεξιά μπουμπούκια… έκαναν τις βόλτες τους στην πλατεία Συντάγματος».

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του καθεστώτος και οδηγεί σε όλη αυτή την λάσπη. Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και ταυτίζεται στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού με την μόνη φωνή αντίστασης στο ανθελληνισμό είναι που «καίει» το κατεστημένο, εξ ου και όλη η πολεμική εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-to-bhma-to-poioi-kanane-ta-epeisodia-mikrh-shmasia-echei-to-probl#ixzz5dMxKMEL0

Exit mobile version