Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας ετερόκλητος όχλος εθνομηδενιστών ξεπουλάει την Μακεδονίας μας

Ένας ετερόκλητος όχλος εθνομηδενιστών ξεπουλάει την Μακεδονίας μας

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός”

Δανειζόμαστε την έκφραση «ετερόκλητος όχλος» από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Για όσους δεν θυμούνται, έτσι είχε χαρακτηρίσει τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωσαν λίγους μήνες πριν στο Σύνταγμα για την Μακεδονία.

Ειπώθηκαν βεβαίως και άλλες «ομορφιές» εκείνη την περίοδο. Όπως για παράδειγμα από τον γραφικό σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει ως «αμόρφωτα εθνίκια» τους διαδηλωτές.

Πέρασαν οι μήνες και φτάσαμε στο 2019 με το αναμενόμενο όσο και προσυμφωνημένο πολιτικό διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου. Ένα διαζύγιο επιβίωσης και των δύο, με δανεικούς βουλευτές για να στηρίξουν την κυβέρνηση και μια αντιπολίτευση – κομπάρσο που βλέπει την συμφωνία των Πρεσπών ως μια… εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει άμεσα για να μην επωμισθεί εκείνη αύριο το πολιτικό κόστος…

Πήραν ψήφο εμπιστοσύνης, δίνουν την Μακεδονία

Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης και προχωρά ακάθεκτος προς την ολοκλήρωση της προδοσίας, με την φανερή στήριξη 151 βουλευτών και την ανοχή της Νέας Δημοκρατίας. Εάν αληθεύουν τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στην Βουλή, τα πράγματα ήταν αλλιώς σχεδιασμένα.

Για όσους δεν άντεξαν να παρακολουθήσουν την συζήτηση στην ολομέλεια, ο Καμμένος υποστήριξε ότι ο Τσίπρας τον είχε διαβεβαιώσει ότι η συμφωνία θα έρχονταν προς ψήφιση στην Βουλή ΜΕΤΑ τις εκλογές, όταν και πρωθυπουργός θα ήταν – σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όμως επειδή η Μέρκελ και οι Ηνωμένες Πολιτείες… βιάζονταν να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, η διαδικασία θα έπρεπε να επισπευσθεί. Υπάρχει και άλλος λόγος όμως: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ. Φαντάζεστε αλήθεια τι θα ακολουθούσε εάν η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση έπρεπε να ψηφίσει κάτι τέτοιο; Δίχως την παραμικρή αμφιβολία θα έρχονταν το πολιτικό της τέλος και θα άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Σφάλει από την άλλη, όποιος νομίζει ότι ο Καμμένος εξαπατήθηκε από τον Τσίπρα. Όλα ήταν προετοιμασμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια από το πολιτικό σύστημα. Όλα εκτός από το μέγεθος των αντιδράσεων του λαού, ο οποίος θα πρέπει επιτέλους να διορθώσει τα λάθη του και να ανατρέψει την προδοσία με κάθε νόμιμο τρόπο.

Ένας ετερόκλητος όχλος εθνομηδενιστών ξεπουλάει την Μακεδονία μας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Σήμερα προέχει η ΕΝΟΤΗΤΑ κάτω από την Ελληνική Σημαία για να μην περάσει η προδοσία.

Αύριο επιβάλλεται η πύκνωση των γραμμών του Εθνικιστικού Κινήματος. Για να ακυρώσουμε ΟΛΕΣ τις προδοσίες των εθνομηδενιστών και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Λαό και την Πατρίδα.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enas-eteroklhtos-ochlos-ethnomhdenistwn-jepoulaei-thn-makedonias-mas#ixzz5dMxqDFVO

Exit mobile version