Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Καθημερινή”: Κακώς κατέβηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο συλλαλητήριο, αφού εκεί ήταν η Χρυσή Αυγή!

“Καθημερινή”: Κακώς κατέβηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο συλλαλητήριο, αφού εκεί ήταν η Χρυσή Αυγή!

Η νεοφιλελεύθερη εφημερίδα “Καθημερινή” που πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία εκφράζει σήμερα με άρθρο της Λίνας Γιάνναρου τον τρόμο και τον αποτροπιασμό της που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας, παρόλο που γνώριζαν (!) ότι εκεί παρόντες θα είναι ο Αρχηγός, οι Βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Με τον τίτλο “Ποιοι άλλοι θα είναι;” η αρθρογράφος σημειώνει: “Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι τόσο πολλοί άνθρωποι την Κυριακή κατέβηκαν στο Σύνταγμα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι στην “παρέα” θα βρίσκονταν σύσσωμη η Χρυσή Αυγή και ο κόσμος της. Όλοι το γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή. Κι όποιοι δεν είχαν ενημερωθεί από πρώτο χέρι για το επίσημο κάλεσμα των Χρυσαυγιτών “Όλοι στο Σύνταγμα την Κυριακή με μια σημαία Ελληνική”, ε, δεν ήταν δα και δύσκολο να το προβλέψουν. Το Μακεδονικό είναι προνομιακό τους πεδίο, το υπ΄αριθμόν ένα θέμα στην μαύρη ατζέντα τους.

Κάθε δεύτερη κουβέντα τους είναι η “Μακεδονία είναι Ελληνική” και ένας στους δυο κυκλοφορεί με περικεφαλαία. Με τι κουράγιο λοιπόν, κατεβαίνεις πλάι τους; …Την Κυριακή, πάντως, οι γνωστοί άγνωστοι ήταν γνωστοί. Θα περίμενες ότι η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Κυριακής θα ήταν ικανός λόγος για να μείνει κάποιος σπίτι του, να μη συμμετέχει σε μια εκδήλωση που είχε δηλητηριαστεί πριν ακόμα γίνει“.

Η φυλλάδα της ΝΔ που δήθεν κόπτονταν για την συμμετοχή στο συλλαλητήριο και την κρατική τρομοκρατία με τα χημικά, τώρα αναρωτιέται γιατί κατέβηκαν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, αφού εκεί υπήρχαν Χρυσαυγίτες.

Ιδού οι νεοφιλελεύθεροι πατριδοκάπηλοι της προδοτικής ΝΔ και εθνικοί υπονομευτές!

Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα μαζί με τον Λαό τους δρόμους για τους Εθνικούς Αγώνες όπως κάνει δεκαετίες τώρα και θα βροντοφωνάζει: Η Μακεδονία είναι Ελληνική!

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από το Σύνταγμα: Αγώνας μέχρι τέλους ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathhmerinh-kakws-katebhkan-ekatontades-chiliades-ellhnes-sto-sullalhthrio#ixzz5dMyUDlib

Exit mobile version