Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: ΑΣΕΠ για το θεαθήναι -Συνεχίζετε το κομματικό κράτος! 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης ανέλυσε στην επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την λειτουργία του ΑΣΕΠ, όπου τόνισε ότι το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί το κύκνειο άσμα μιας κυβέρνησης που καταρρέει.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εντάσσει χαριστικές και φωτογραφικές ρυθμίσεις για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων, με σκοπό να αυξήσουν την επιρροή τους στον κρατικό μηχανισμό για τον λίγο χρόνο που τους απομένει.

Όσο δε αφορά τα επεισόδια στο συλλαλητήριο της Κυριακής, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε μάταια να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή.

Στην επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης μίλησε ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης αναφορικά με την λειτουργία του ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού), όπου τόνισε ότι το νέο νομοσχέδιο αδιαφορεί πλήρως για τους τριτέκνους και πολυτέκνους, οι οποίοι και αποτελούν τον κορμό της χώρας.

Παράλληλα, ο Συναγωνιστής εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο η λειτουργία του ΑΣΕΠ είναι διαφανής και για αν θα επιλυθούν ποτέ οι σοβαρές παθογένειες αυτού του οργανισμού, όπως η γραφειοκρατία και έλλειψη ελέγχου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-asep-gia-to-theathhnai-sunechizete-to-kommatiko-kratos-2-bint#ixzz5dNZzHpvy

Exit mobile version