Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

O Κυριάκος γιατί να είναι στην Βουλή; Γιατί να είναι στο συλλαλητήριο της Κυριακής;Yπάρχει κάτι σημαντικό προς συζήτηση; ή προς ψήφιση; Μόνο η Συμφωνία των Πρεσπών! Αλλά αντί να είναι στην Βουλή είναι σε ταξιδάκι στην Θεσσαλονίκη ώστε να συναντήσει τα υπόλοιπα κομματόσκυλα της ΝΔ προκειμένου να οργανώσουν το τι ψέμματα θα πουν στους Έλληνες στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Αυτό ενδιαφέρει και την ΝΔ, οι ψήφοι, αν θα κάτσουν στις υπουργικές καρέκλες και πόσα λεφτά θα πάρουν. Ούτε η Μακεδονία, ούτε τα μνημόνια ούτε τίποτα. Όποιος δεν το βλέπει αυτό ή πληρώνεται από τα κεντρικά της στην Πειραιώς ή λόγω μέγιστης εγκεφαλικής βλάβης.

Η.Σ.

“Καθημερινή”: Κακώς κατέβηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο συλλαλητήριο, αφού εκεί ήταν η Χρυσή Αυγή!

Με εμετικά άρθρα όλο το μιντιακό κατεστημένο προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι η οργή για την Συμφωνία των Πρεσπών έχει καταλαγιάσει και πως το συλλαλητήριο δεν είχε κόσμο. Και τι σύμπτωση όλα τα άρθρα, οι τίτλοι και οι περιγραφές έχουν αποτυπώσει το ίδιο ανθελληνικό ύφος, λες και όλοι τους είχαν μια κοινή γραμμή προπαγάνδας. Ε, λοιπόν τους πληροφορούμε ότι έχουμε πάψει να τους ακούμε και να τους διαβάζουμε καιρό τώρα. Ξέρουμε πως αποτελούν την ασπίδα του συστήματος, ως πιστοί του υπηρέτες. Όσο για να βογγομαχάτε με τον δημοσιογραφικό οχετό σας, εμείς θα είμαστε στους δρόμους να ρίξουμε το ανθελληνικό σας κατεστημένο. Μακεδονία μια και Ελληνική!

Σοφία Β.

Κασιδιάρης: “Θα σκίσουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών! Ντροπή για τα ΟΥΚ και τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Αποστολάκης”

Κύριε Νίκο Μιχαλολιάκο σας χαιρετώ. Είμαι ένας νέος εικοσάχρονος από την Θεσσαλονίκη, φοιτητής ελληνικού πανεπιστημίου και εργαζόμενος. Μετά από τα γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος έχετε την απόλυτη στηριξή μου. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να διαδώσω τον αγώνα και τη δράση σας. Η νεολαία είναι μαζί σας για να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα. Όλοι μαζί ας σηκώσουμε ξανά την Ελλάδα. Καλή συνέχεια στον αγώνα όλων μας.

Πάνος Π.

Ένας ετερόκλητος όχλος εθνομηδενιστών ξεπουλάει την Μακεδονίας μας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-23-ianouariou-2019#ixzz5dNbWsqRS

Exit mobile version