Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Η Ελλάδα έχει μόνο να χάσει από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών! 2 BINTEO

YouTube Poster

Στην επιτροπή Εθνικής Άμυνας μίλησε ο Βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι όσοι υποστηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών είναι αχυράνθρωποι, ψεύτες και υποκριτές και δεν ενεργούν με βάση τα εθνικά συμφέροντα.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι αυτή η συμφωνία έχει οφέλη μόνο για τα Σκόπια και κανένα για την Ελλάδα και είναι μάλιστα απορίας άξιο το γιατί μια χώρα όπως η Ελλάδα οφείλει να υποχωρήσει απέναντι σε ένα κρατίδιο με μηδαμινή στρατιωτική ισχύ και ανύπαρκτη ιστορία.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σαχινίδης έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, γι’ αυτό και είναι ο μοναδικός εκφραστής της λαϊκής δεξιάς.

Στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου σχετικά με την ενέργεια και την παραγωγή μίλησε ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης, ο οποίος απέναντι στην προσπάθεια του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου να καταδείξει τα ενεργειακά οφέλη της χώρας από την Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε την πρέπουσα απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι η εκστρατεία του Ζάεφ στα Σκόπια υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών κόστισε 5,2 εκατ. ευρώ, ποσό που κατά περίεργη σύμπτωση συμπίπτει ακριβώς με το ποσό που έδωσε η ΔΕΗ, ένας κρατικός οργανισμός, για την εξαγορά μιας ζημιογόνου σκοπιανής εταιρείας. Μάλλον το κόστος ξεπέρασε τα κέρδη στην συγκεκριμένη περίπτωση…

Μάλιστα, προς επίρρωση των λεγομένων του ο Γιάννης Σαχινίδης παρουσίασε την σχετική ερώτηση του Συναγωνιστή Κούζηλου πάνω στο θέμα.

Φυσικά, αυτή η απάντηση δεν ήταν η απάντηση που περίμενε ο πολιτευόμενος με τον εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ, με συνέπεια να αποχωρήσει επιδεικτικά από την αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-h-ellada-echei-mono-na-chasei-apo-thn-prodotikh-sumfwnia-twn#ixzz5dQRmd900

Exit mobile version