Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεμπροστιάστηκαν οι ψευτοπατριώτες της ΝΔ: Δεν θα καταθέσουν πρόταση μομφής για να περάσει άμεσα η προδοσία των Πρεσπών!

Ξεμπροστιάστηκαν οι ψευτοπατριώτες της ΝΔ: Δεν θα καταθέσουν πρόταση μομφής για να περάσει άμεσα η προδοσία των Πρεσπών!

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά λίγες μόνο ώρες για να αποδειχθεί ο ύπουλος, υποκριτικός, πατριδοκάπηλος και προδοτικός ρόλος της ψευτοδεξιάς αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών.

Αρχικά, σήμερα το πρωί η ΝΔ μέσω Δένδια δεν στήριξε την τεκμηριωμένη πρόταση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής για το σύμφωνο των Πρεσπών, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της προδοσίας της Μακεδονίας.

Στην συνέχεια, στην πρόκληση-πρόσκληση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για παραιτήσεις των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μπλοκαριστεί κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία και να οδηγηθεί η Χώρα σε εκλογές η ΝΔ σιώπησε ένοχα.

Τώρα, με απόφαση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη η ΝΔ δεν θα καταθέσει πρόταση μομφής και έτσι η προδοσία των Πρεσπών αναμένεται να περάσει χωρίς κανένα εμπόδιο!

Αλήθεια, ποιος πήρε τηλέφωνο στον Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υποκλιθεί στην προδοσία της Μακεδονίας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jemprostiasthkan-oi-pseutopatriwtes-ths-nd-den-tha-katathesoun-protash-momf#ixzz5dSRTN3z0

Exit mobile version