Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μαρτύρησε ο “Ελεύθερος Τύπος”: Η Χρυσή Αυγή είναι ο ανερχόμενος τρίτος πόλος της πολιτικής ζωής

Το μαρτύρησε ο “Ελεύθερος Τύπος”: Η Χρυσή Αυγή είναι ο ανερχόμενος τρίτος πόλος της πολιτικής ζωής

Σε πανικό και αλληλοσπαραγμό βρίσκονται τα παπαγαλάκια της ΝΔ λόγω της ραγδαίας ανόδου και απήχησης της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, σε χθεσινό άρθρο του στην εφημερίδα “Δημοκρατία” ο Μανώλης Κοττάκης έκανε λόγο για έναν αφανή τρίτο πόλο στην πολιτική ζωή της χώρας, επισημαίνοντας:

“...ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσουν τον νέο δικομματισμό, ο οποίος δεν θα είναι όμως τόσο θηριώδης όσο στο παρελθόν. Αν τα δυο κόμματα δεν προσέξουν, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάμε σε νέο τριπολισμό, ο οποίος την τελευταία στιγμή απεφεύχθη το 2013 με την φυλάκιση βουλευτών της υπερδιψήφιας τότε σε ποσοστά -στις κρυφές μετρήσεις- Χρυσής Αυγής

Τα λαϊκά στρώματα που έδωσαν το “παρών” στο σύνταγμα αποτελούνται από πενηντάρηδες και άνω, οι οποίοι στο παρελθόν ανήκαν στο αντιμνημονιακό μπλοκ και ψηφίζουν στην περιφέρεια. Και τώρα με την “κατάργηση” των Μνημονίων και την εγκατάλειψη των κομμάτων που ψήφιζαν, έχουν μείνει “ανεκπροσώπητοι”. Σίγουρα δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπουν με σκεπτικισμό τη ΝΔ

Για αυτήν την ομάδα συμπολιτών μας κυρίαρχο δόγμα είναι το εξής: “Χωρίς ταυτότητα στον νέο κόσμο είσαι ασήμαντος”. Αυτό το μπλοκ – που εγώ ονομάζω “αφανή τρίτο πόλο- δεν θέλει να ακούει για την Αριστερά, ενώ κοιτάζοντας προς τη ΝΔ διαπιστώνει ότι η κεντροδεξιά παράταξη άλλοτε τον εκπροσωπεί με επάρκεια και άλλοτε όχι…

ο ξεπερασμένος τρόπος με οποίο τους επιτίθεται η Αριστερά και ο αμήχανος τρόπος που είναι κοντά τους η ΝΔ εγκυμονούν τον κίνδυνο γέννησης ενός ασυμβίβαστου τρίτου πόλου. Τόσο αντισυστημικού, ώστε αν υπάρξει, θα υποχρεώσει τους δύο συστημικούς (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) να συνεργαστούν για να καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση.”

Με λίγα λόγια αυτό που λέει ο Κοττάκης είναι προφανές και αυτονόητο: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν τον Ελληνικό Λαό, αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η Χρυσή Αυγή που αναδεικνύεται σε τρίτο πόλο!

Αυτή η διαπίστωση του Κοττάκη που εκθέτει την πολιτική γύμνια της ΝΔ έβγαλε στα κάγκελα τα παπαγαλάκια της Πειραιώς. Την γραφίδα σήκωσε ο “Ελεύθερος Τύπος”, ο οποίος με ανυπόγραφο άρθρο σπεύδει να τραβήξει το αυτί του Κοττάκη, γράφοντας:

Έσκασαν μύτη” όλως τυχαίως πάνω στην κορύφωση της κυβερνητικής κρίσης εντυπωσιακές και καινοφανείς θεωρίες. Εκπορεύονται από γραφίδες που αυτοαναφέρονται στον “καραμανλισμό” και δεν κρύβουν την διάθεσή τους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να “χτυπήσουν” τη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη. Και τι λένε; Ότι δεν διαμορφώνεται διπολισμός μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τριπολισμός μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και… Χρυσής Αυγής! Ούτε στα καλύτερα όνειρα του Μιχαλολιάκου τέτοια αβάντα στην Χρυσή Αυγή. Μήπως, όμως αυτή η πολιτικά αμοραλιστική συμπεριφορά των αυτοπροσδιοριζόμενων ως “καραμανλικών” ήρθε η ώρα να κινητοποιήσει τον Κ. Καραμανλή;“.

Για να μην κουράζονται άδικα τους απαντάμε: Όποιον και να κινητοποιήσετε, ο πολιτικός ρους της Χώρας δεν αλλάζει. Η ραγδαία αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός και η τελική Νίκη των Εθνικιστών είναι αναπόφευκτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-marturhse-o-eleutheros-tupos-h-chrush-augh-einai-o-anerchomenos-tritos-p#ixzz5dTM8Ugbq

Exit mobile version