Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαρτυρία μαχαιρωμένου από αναρχοκομμουνιστές στο συλλαλητήριο: «Έβριζαν την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή» ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Το πώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αναρχικούς περιέγραψε ο άνδρας που δέχθηκε μαχαιριές και του έκαψαν τη μηχανή στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Σόλωνος, την περασμένη Κυριακή, μετά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Όπως ο ίδιος είπε όλα ξεκίνησαν με την αλόγιστη χρήση χημικών, μέσα στον κόσμο, σε παιδιά, σε ηλικιωμένους και προσπαθούσε να τους βοηθήσει. Στη συνέχεια αποφάσισε να φύγει με την μηχανή του, όμως στη Σόλωνος έπεσαν τρία άτομα πάνω του, τον έριξαν και ξαφνικά εμφανίστηκαν πάνω από 50 άτομα και τον χτύπαγαν με σίδερα και μαχαίρια. Όπως είπε, «οι επιτιθέμενοι έβριζαν την Ελλάδα, την Σημαία και την Χρυσή Αυγή», ενώ ανέφερε πως άκουσε και «κάποια σπαστά ελληνικά».

Σημείωσε δε ότι του έκλεψαν ό,τι είχε πάνω του, ακόμα και τον καπνό του, ενώ σε όλο αυτό το σκηνικό κάποιοι από τους δεκάδες ήταν πιο ψύχραιμοι, σαν να έδιναν οδηγίες. Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ανέφερε πως «ορισμένα τραύματα θέλουν τον καιρό τους, δεν επουλώνονται εύκολα».

Διαβάστε επίσης: Κόκκινο παρακράτος: Αναρχικοί μαχαίρωσαν Έλληνα Πατριώτη που έφευγε από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/marturia-machairwmenou-apo-anarchokommounistes-sto-sullalhthrio-ebrizan-thn#ixzz5dTMe5eCi

Exit mobile version