Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Εγώ τόσα χρόνια, αμαρτία θα πάρω, τους ψήφιζα. Και μετανιώνω τόσο πολύ, μετανιώνω που δεν έβλεπα ξεκάθαρα το τι προδότες και ανθέλληνες είναι. Τους άκουσα να λένε γιατί κατέβηκε η Χρυσή Αυγή στο συλλαλητήριο. Και ποιος θέλετε να κατέβει; Ο Καμμένος ή ο Κούλης; Αυτοί τόσα χρόνια όσο εμείς ζούσαμε στον κόσμο μας και πορείες έκαναν για την Μακεδονία και για όλα τα Εθνικά θέματα, αλλά εμείς δεν τους ακούγαμε. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα! Χωρίς την Χρυσή Αυγή Εθνικός Αγώνας δεν υπάρχει. Ας διορθώσουμε όλοι τα λάθη των περασμένων ετών και ας στηρίξουμε με όλο μας το είναι την μόνη αληθινή πατριωτική φωνή, την Χρυσή Αυγή.

Κώστας Μ.

H προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών

Δεν μας ενδιαφέρει τι λέτε, οι μόνοι οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν για τα δίκαια του Έθνους μας είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Στήστε πάλι τηλεοπτικές δίκες, στήστε πάλι το γνωστό πανηγυράκι σας για να δαιμονοποιήσετε την Χρυσή Αυγή, δεν μας καίγεται καρφί με κάθε ανθελληνική σας λέξη ξυπνάτε όλο και περισσότερους Έλληνες. Και ένας από εμάς να μείνει, έστω και ένας Χρυσαυγίτης να μην κοιμάστε ήσυχοι. Η Ελλάδα μας ανήκει και εσείς δεν έχετε θέση εδώ. Όπως πολύ σωστά λέει και η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής είμαστε το Έθνος και είσαστε ραγιάδες! Δεν ξεχνώ την προδοσία!

Βασίλης, Πάρος

Ακίνδυνες «χειροβομβίδες κρότου-λάμψης» κατά των αναρχοκομμουνιστών – Επικίνδυνα και ληγμένα δακρυγόνα κατά εχθρού-λαού!

Πραγματικά κάθε φορά που ανέβαινε στο βήμα της Βουλής κάποιος ένθερμος σκοπιανόφιλος βουλευτής, μου ερχόταν να πετάξω την τηλεόραση από το παράθυρο! Νόμιζα εκείνη την στιγμή ότι παρακολουθούσα συνεδρίαση της σκοπιανικής βουλής και όχι της ελληνικής. Εμετούς ανθελληνισμού από τον Φίλη και την παρέα του. Είστε ένα τίποτα, καμια αλλαγή δεν έγινε με δυο υπογραφές, η οργή του κόσμου είναι μεγάλη και ας προσπαθείτε να μας πείτε ότι δεν πουλήσατε την Μακεδονία. Οι πολιτικάντηδες ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Μακεδονία, όπως έκαναν και με την Κύπρο, όπως προσπαθούν να κάνουν με την Θράκη όπως και με την Βόρεια Ήπειρο.

Φώτης Χ.

Κασιδιάρης: Μάθημα ιστορίας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στην Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-24-ianouariou-2019#ixzz5dWNdM3oG

Exit mobile version