Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη βόμβα: Ουάσινγκτον και Βερολίνο διέταξαν τον Μητσοτάκη να αποσύρει την πρόταση μομφής για την συμφωνία των Πρεσπών

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα πως η Νέα Δημοκρατία με απόφαση του προέδρου της δεν θα καταθέσει πρόταση μομφής, ώστε να περάσει απρόσκοπτα η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, η σκέψη όλων πήγε στις πιέσεις που δέχτηκε για να πάρει αυτήν την απόφαση.

Οι υποψίες όλων επιβεβαιώθηκαν, καθώς η στήλη “Έγκυρες πηγές” στην εφημερίδα “Δημοκρατία” αποκάλυψε πως ο Μητσοτάκης δέχθηκε πιέσεις από Ουάσινγκτον και Βερολίνο.

Το δημοσίευμα αυτολεξεί αναφέρει:

Έγκυρη πηγή μου από το εξωτερικό υποστηρίζει ότι Ουάσινγκτον και Βερολίνο άσκησαν πιέσεις στην αντιπολίτευση να μην υποβάλει πρόταση μομφής στη Βουλή.

Και γι αυτό η κίνηση δεν έγινε με την έναρξη της συζήτησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια.

Στις κλειστές συσκέψεις που έγιναν στην Πειραιώς μαθαίνω ότι διατυπώθηκε από κάποιους ο ισχυρισμός ότι, αν υποβαλλόταν πρόταση μομφής από τη Ν.Δ., κερδισμένοι θα έβγαιναν η Χρυσή Αυγή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες“.

Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Η ΝΔ αποκάλυψε για ακόμη μια φορά τον διαχρονικό προδοτικό ρόλο της.

ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται ασυμβίβαστα εντός και εκτός Βουλής και με την στήριξη του Ελληνικού Λαού θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: Ο διαχρονικά βρώμικος ρόλος της ΝΔ στην προδοσία της Μακεδονίας μας

Ξεμπροστιάστηκαν οι ψευτοπατριώτες της ΝΔ: Δεν θα καταθέσουν πρόταση μομφής για να περάσει άμεσα η προδοσία των Πρεσπών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-bomba-ouasingkton-kai-berolino-dietajan-ston-mhtsotakh-na-aposur#ixzz5dXJqqFly

Exit mobile version