Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι βρώμισε την Ακρόπολη με τα πανό του το ΚΚ€ – Θα εφαρμοστεί άραγε ο Νόμος;

Πάλι βρώμισε την Ακρόπολη με τα πανό του το ΚΚ€ - Θα εφαρμοστεί άραγε ο Νόμος;

Συνήθεια έχει καταστεί η πρακτική το ΚΚ€ να αναρτά πανό στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως που κάποτε θέλανε να ανατινάξουνε.

Αυτή τη φορά οι κουκουέδες ξεπέρασαν κάθε όριο θράσους και πολιτικαντισμού, αναρτώντας πανό ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών, την στιγμή που ιστορικά το ΚΚ€ είναι το πρώτο κόμμα που έλαβε θέση υπέρ της «σύνθετης ονομασίας», δηλαδή της παραδόσεως του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

Δεν θα σταθούμε στο παράνομο του όλου πράγματος, δηλαδή το να αναρτάται ένα κομματικό πανό επάνω στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως. Ούτε θα σταθούμε στο γεγονός ότι κάποιοι εκ των αρχών έκαναν τα στραβά μάτια εμπρός σε αυτό το αίσχος. Αυτά αφορούν την ΕΔΕ που οφείλει να διατάξει το Υπουργείο Προ.Πο και την αντίστοιχη ΕΔΕ του Υπουργείου Πολιτισμού και βεβαίως τους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Όμως, από πότε το ΚΚ€ αντιτίθεται στην συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, που όπως είπε η Σία Αναγνωστοπούλου από βήματος Βουλής ολοκληρώνει τους σκοπούς του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ; Από πού απορρέει η «διαφωνία» του ΚΚ€ στο ζήτημα από την στιγμή που πραγματώνονται οι πάγιες θέσεις του για το ζήτημα, δηλαδή η σύνθετη ονομασία και η «αυτοδιάθεση του μακεδονικού λαού»;

Είναι σαφές πως το ΚΚ€ λαμβάνει εντολές από το σύστημα να αποτελέσει για ακόμα μία φορά τον «αριστερό προφυλακτήρα» του, ώστε να μην καταγραφεί στην Βουλή το «πολιτικά κόμματα» εναντίον Χρυσής Αυγής και ξεφτιλιστούνε πλήρως με απρόβλεπτες εκλογικές συνέπειες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pali-brwmise-thn-akropolh-me-ta-pano-tou-to-kk-tha-efarmostei-arage-o-nomos#ixzz5dXKk3XZJ

Exit mobile version