Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαίος βουλευτής ονειρεύεται “Συμφωνία των Πρεσπών” με την τουρκία για τα Δωδεκάνησα! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι συριζαίοι θα ξεπουλούσαν μετά την Μακεδονία, εάν τους δινόταν ευκαιρία, και τα Δωδεκάνησα. Και για να μην φανεί ότι είμαστε υπερβολικοί, ιδού τι είπε κάποιος Ηλίας Καματερός, ο οποίος τυγχάνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα:

«Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους  Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφαλείας; Σ΄ εμάς πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες.  Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα. Εμείς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια, γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα  πλοία».

Όσο απίστευτη κι αν ακούγεται η δήλωση αυτή, εν τούτοις είναι υπαρκτή. Και από την στιγμή που ο Τσίπρας είχε δηλώσει άγνοια για την ύπαρξη θαλάσσιων συνόρων, μην σας φαίνεται καθόλου περίεργο το επόμενο ξεπούλημα Εθνικής Κυριαρχίας και Ιστορίας από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους συνοδοιπόρους του να είναι στο Αιγαίο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/surizaios-bouleuths-zhleuei-epeidh-den-uparchei-mia-antistoichh-sumfwnia-tw#ixzz5dYlXmiMh

Exit mobile version