Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Νέα»: «Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που ευνοείται από την Συμφωνία των Πρεσπών»

Ένας ακόμη συστημικός δημοσιογράφος, ο Μιχάλης Μητσός» αναγκάζεται (μετά πόνου καρδίας) να ομολογήσει την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με κείμενό του στα «Νέα» και αφού προηγουμένως παρουσιάζει το παραλήρημα μίσους και ασχετοσύνης του ανιστόρητου και εμπαθούς Δένδια ως «μια σπάνια στιγμή συναίνεσης του δημοκρατικού τόξου», στην συνέχεια μπαίνει «στο ζουμί», καθώς γράφει τα εξής:

«Η τρομακτική πόλωση γύρω από τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι προϊόν της αδυναμίας του πολιτικού συστήματος να λειτουργήσει συναινετικά, καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι όποιος επιδιώκει τη συναίνεση δείχνει αδυναμία. Και για να κλείσει ο κύκλος, ποιον ευνοεί αυτό το φαινόμενο; Τη Χρυσή Αυγή, φυσικά.

Τίποτα δεν δείχνει ότι η κουλτούρα αυτή θα αλλάξει. Τα χθεσινά χειροκροτήματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Δένδια ήταν μια ευχάριστη παρένθεση. Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο θα προκρίνεται η σύγκρουση ως εργαλείο προσέλκυσης ψηφοφόρων. Οι μισοί Έλληνες θα εξακολουθήσουν να θεωρούν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική. Και η Χρυσή Αυγή θα παραμένει τρίτο κόμμα».

Το μόνο που δεν λέει ο Μητσός είναι τα ποσοστά στα οποία θα φτάσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μετά την συνειδητοποίηση του Ελληνικού Λαού ότι είναι το ΜΟΝΟ κόμμα, το οποίο διαχρονικά, έντιμα, ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους είπε αυτό που πιστεύει και ο ίδιος: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-h-chrush-augh-einai-auth-pou-eunoeitai-apo-thn-sumfwnia-twn-prespwn#ixzz5dZByeJYn

Exit mobile version