Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Σήμερα οι προδότες για άλλη μια φορά θα εμφανιστούν στο προσκήνιο υπογράφοντας την τελική πράξη της προδοσίας της Μακεδονίας! Είναι απορίας άξιο πώς ένα δοξασμένο έθνος όπως το Ελληνικό, με στρατό οργανωμένο να γονατίζει αμαχητί μπροστά σε ένα ανομοιογενές κρατίδιο που είναι έτοιμο να διαλυθεί. Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να γίνουν. Στις επόμενες εκλογές οι αριστεροί και δεξιοί προδότες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει… Χρυσή Αυγή!

Τ.Α.

Ε. Καρακώστας: «Η προδοτική συμφωνία θα καεί και θα σκορπιστεί στις Πρέσπες»! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που γίνεται στις μέρες μας. Με το έτσι θέλω να τους χαρίσουμε τον πολιτισμό και την ιστορία μας. Αυτά που είχαν υπογράψει οι εαμοβούλγαροι του ΚΚΕ στον συμμοριτοπόλεμο έρχονται τώρα οι ευρωμπολσεβίκοι με την ανοχή των “δεξιούληδων” να τα περάσουν με έναν νόμο και μια υπογραφή. Τόσοι χιλιάδες νεκροί για να απελευθερωθούν τα εδάφη μας και έρχονται τώρα οι άκαπνοι και οι άεργοι να τα χαρίσουν στους κομιτατζήδες. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη όμως… η μάχη συνεχίζεται!

Μ.Π.

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: Ο διαχρονικά βρώμικος ρόλος της ΝΔ στην προδοσία της Μακεδονίας μας

Μπράβο στον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο που ξεβράκωσε μέσα στην βουλή τους νεοδημοκράτες! Να μάθουν όλοι ποιοι είναι οι πραγματικοί προδότες και ποιοι οι ψευτοπατριώτες που κρύβονται πίσω από τα φουστάνια της ανθελληνικής αριστεράς. Αν ήθελαν μπορούσαν να μπλοκάρουν την διαδικασία, αν υπέβαλλαν μαζικά παραίτηση και έπεφταν οι βουλευτές κάτω από τους 200. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι για τους νεοδημοκράτες η Μακεδονία κείται μακράν. Παλιά τέχνη τους κόσκινο. Ντροπή τους, αλλά θα έρθει η ώρα που θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Ο Θεός των Ελλήνων είναι εκεί ψηλά και βλέπει!

Ι.Κ.

Εμπρός για νέες προδοσίες: Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας ο Τσίπρας πάει στην τουρκία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-25-ianouariou-2019#ixzz5dcA3uHFb

Exit mobile version