Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξέσπασμα της μητέρας του Νικόλα Μουστάκα: «Είδα το μίσος στα μάτια του δολοφόνου – Σε λίγο θα βγει με τον νόμο Παρασκευόπουλου»

Ξέσπασμα της μητέρας του Νικόλα Μουστάκα: «Είδα το μίσος στα μάτια του δολοφόνου - Σε λίγο θα βγει με τον νόμο Παρασκευόπουλου»

Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της μητέρας του Νικόλα Μουστάκα, ο οποίος δολοφονήθηκε στον λόγο του Φιλοπάππου από λαθρομετανάστες.

Όπως η ίδια εξομολογείται,  δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το βλέμμα του ανήλικου κατηγορούμενου που εμπλέκεται στη δολοφονία (και ο οποίος τελικά καταδικάστηκε), όταν τον είδε στην αίθουσα του δικαστηρίου. 

«Σκληρό ήταν μόνο και μόνο που τον αντίκρισα. Στα μάτια του είδα ένα πολύ μεγάλο μίσος. Είδα ένα πολύ σκοτεινό μίσος μέσα σε αυτά τα μάτια, ενός ανήλικου παιδιού υποτίθεται. Αυτός εμφανίστηκε αμετανόητος, επιθετικός», λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο Star.

Έχουν περάσει πάνω από πέντε μήνες από εκείνο το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου όπου ο Νικόλας Μουστάκας έχασε τη ζωή του σε γκρεμό στο λόφο του Φιλοπάππου, μετά από επίθεση για ληστεία που δέχθηκε από λαθρομετανάστες μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Κάθε μέρα πηγαίνει στο ίδιο σημείο, εκεί που δολοφονήθηκε το παιδί της.

«Η κατάσταση είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν και όταν έγινε το έγκλημα κατά του Νικόλα. Δεν έχω δει αστυνομικούς, φωτισμό βεβαίως δεν το συζητάμε ότι δεν υπάρχει , κάμερες ασφαλείας δεν υπάρχουν και δεν έχω δει τίποτα. Έχω δει μόνο κάποιους, πολύ λίγους αρχαιοφύλακες σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, οι οποίοι άνθρωποι για μένα εκεί είναι ως πρόβατα επί σφαγή», λέει.

Ο μεγάλος της φόβος, όπως μας αποκαλύπτει η μητέρα του Νικόλα, είναι ότι μπορεί ο ένας από τους δολοφόνους του παιδιού της, ο 17χρονος πακιστανός, να καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση, όμως πολύ σύντομα θα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος.

«Θα κάνουν χρήση όλων των ευεργετικών διατάξεων του νόμου, του γνωστού κυρίου Παρασκευόπουλου και εντός πολύ ολίγου χρονικού διαστήματος και αφού έχουν κάνει ένα πολύ καλό διδακτορικό μέσα στη φυλακή θα είναι ελεύθεροι και πάλι ανάμεσά μας να επιτελούν το θεάρεστο έργο τους», λέει η ίδια.

Αφού ελπίσουμε ότι η χαροκαμένη μητέρα δεν θα χαρακτηριστεί εκ νέου ως «ρατσίστρια» από την γνωστή βιομηχανία μηνυτήριων αναφορών για «ρατσισμό», εκφράζουμε την εύλογη απορία μας: Πότε θα απαντήσει ο Τσίπρας στην επιστολή που του έστειλε η μητέρα του αδικοχαμένου Νικόλα; Μόνο να απαντά στην επιστολή της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου και να δέχεται σε επίσκεψη το «προσφυγόπουλο» Αμίρ γνωρίζει; Το ενδιαφέρον και η ευαισθησία του εξαντλούνται μόνο σε μέλη «ευπαθών κοινωνικών ομάδων» και σε ό,τι συνάδει με το «αντιρατσιστικό» πλαίσιο; Γιατί δεν δείχνει τα ίδια αντανακλαστικά ανθρωπισμού και στην περίπτωση του Νικόλα Μουστάκα; Θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι σιωπά επειδή το θύμα ήταν Έλληνας και οι θύτες λαθρομετανάστες;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jespasma-ths-mhteras-tou-nikola-moustaka-eida-to-misos-sta-matia-tou-dolofo#ixzz5dcBQk4O5

Exit mobile version