Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση με νόημα για Ζάεφ – Σόρος την ώρα που η Βουλή συζητάει την Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με νόημα για Ζάεφ - Σόρος την ώρα που η Βουλή συζητάει την Συμφωνία των Πρεσπών

Την ώρα που στην ελληνική βουλή κορυφώνεται η συζήτηση για την Συμφωνία των Πρεσπών, στο Νταβός πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση με… νόημα, μεταξύ του Ζάεφ και του γνωστού πλουτοκράτη George Soros.

Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Σύμφωνα με την ανακοίνωση υποτίθεται ότι αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

Φυσικά, κάτι τέτοιο για τους γνωρίζοντες είναι εντελώς άτοπο, αφού ο Soros ήδη έχει επενδύσει δισεκατομμύρια δολαρίων στην «μακεδονική» υπόθεση, δηλαδή στην χρηματοδότηση των κλεφτών της ελληνικής ιστορίας.

Ο Soros ήταν ο πρώτος στον πλανήτη που αναγνώρισε ως σκέτο «Μακεδονία» τα Σκόπια ήδη από το 1992 και μέσω το Open Society Foundation έχει διοχετεύσει δισεκατομμύρια δολαρίων στα σκοπιανικά ΜΜΕ και τις σκοπιανικές κυβερνήσεις, ενώ από τις στήλες των αμερικανικών εφημερίδων έχει πολλάκις αρθρογραφήσει υπέρ της προδοσίας της Μακεδονίας.

Συνεπώς, δεν τίθεται ζήτημα «εντατικοποίησης» μίας συνεργασίας που είναι ήδη αγαστή. Μέχρι και ίδρυμα με πρόεδρο τον Νίμιτς έχει ιδρύσει, προκειμένου να χαλκεύσει τα βιβλία της Ελληνικής Ιστορίας.

Η συνάντηση είχε εντελώς άλλο νόημα από το διαφημισθέν. Το νόημα της ήταν να σταλθεί μήνυμα προς τους βο(υ)λευτές των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» ότι τους κοιτάει το μεγάλο αφεντικό.

Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι την συγκεκριμένη συνάντηση στηλίτευσε ο Καμμένος, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα επί τέσσερα συναπτά έτη να συνεργάζεται με τους «αξιόπιστους σύμμαχους» του Soros. Λίγη ντροπή, πραγματικά, δεν βλάπτει…

Κώστας Αλεξανδράκης

Υ.Γ. Περισσότερα στοιχεία για την δράση του George Soros και ειδικότερα για την προδοσία της Μακεδονίας μας, μπορείτε να διαβάσετε στο «Έθνος και Πατρίδα εναντίον Παγκοσμιοποίησης – Τα απόρρητα έγγραφα Soros»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunanthsh-me-nohma-gia-zaef-soros-thn-wra-pou-h-boulh-suzhtaei-thn-sumfwnia#ixzz5dcBkCYg8

Exit mobile version