Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Παραιτηθείτε για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εξέθεσε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα της Χώρας για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, στην παρέμβασή του, προτείνοντας σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να παραιτηθούν μαζικά ώστε να μπλοκαριστεί κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία.

Συγκεκριμένα είπε: «Στην ένσταση για την αντισυνταγματικότητα της Συμφωνίας αυτής απήντησε σύσσωμο το δημοκρατικό τόξο με ένα «όχι». Όμως, το «όχι» αυτό δεν ήταν «όχι» στη Χρυσή Αυγή, αλλά ήταν «όχι» στο Σύνταγμα των Ελλήνων, που απαιτεί για μείζον εθνικό θέμα εκατόν ογδόντα ψήφους.

Γιατί, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, το καταψηφίσατε; Μήπως φοβάστε ότι θα βρεθείτε στη δύσκολη θέση να δώσετε και εσείς τους ψήφους κατ’ εντολή των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ για αυτήν τη Συμφωνία;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “Εμπρός” που κυκλοφορεί αύριο. Διαβάστε επίσης:

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ-Η Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-empros-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou-n.-g41#ixzz5ddcKdGmG

Exit mobile version