Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Λαός μίλησε: ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο Λαός μίλησε: ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στην Πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο των Αθηνών, εμπρός από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ο Ελληνικός Λαός έδωσε την απάντησή του για την συμφωνία των Πρεσπών, μια απάντηση κατηγορηματική, ένα υπερήφανο ΟΧΙ απέναντι στα σχέδια των εχθρών του Ελληνισμού, που θέλουν να παραδώσουν το όνομά μας, που είναι η ψυχή μας, στους ξένους.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων χωρίς κομματική ταυτότητα ήταν όλοι εκεί “με μια Σημαία Ελληνική”, δείχνοντας πως ο Λαός μας είναι ακόμη ζωντανός, ότι δεν τον έχει λυγίσει η παρακμή και η χαμοζωή. 

Μια απόλυτη παθητικότητα κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην δημόσια ζωή του Λαού μας. Αδιαφορούν άπαντες για τα αντιλαϊκά μέτρα και τους νόμους, που του έχουν λεηλατήσει κυριολεκτικά την ζωή. Παθητικά έχουν αποδεχθεί την καταιγίδα των μνημονίων, τον ξενιτεμό των παιδιών τους και χρειαζότανε ένα θέμα Εθνικό, χρειαζόταν η Μακεδονία, που όπως έλεγε ο Ίωνας Δραγούμης “εάν τρέξουμε να τη σώσουμε εμείς θα σωθούμε από την κακομοιριά μας” και όλος ο Λαός ενωμένος σαν μια γροθιά στην πλατεία Συντάγματος, με ψηλά την Γαλανόλευκη διετράνωσε την απόφασή του να μη εγκαταλείψει την Μακεδονία μας στα χέρια των πολιτικάντηδων, σε χέρια ανεύθυνα μίας εθνικά επικίνδυνης εξουσίας, που δεν λογαριάζει μνήμες και Ιστορία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει απωλέσει και την λαϊκή, αλλά στην πραγματικότητα και την κοινοβουλευτική της πλειοψηφία, δεν νομιμοποιείται σε καμία περίπτωση να χειριστεί αυτό το μέγα Εθνικό ζήτημα και εάν πιστεύουν στην δημοκρατία, που σημαίνει ότι πάνω απ’ όλα είναι η θέληση του Λαού, τα θλιβερά απομεινάρια του μπολσεβικισμού ας προχωρήσουν σε δημοψήφισμα ή το ακόμη καλύτερο σε εκλογές.

Από την πλευρά της, όμως, και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή όσοι από τους βουλευτές της έχουν ξεκάθαρη πατριωτική θέση ας αφήσουν τα μισόλογα και ας δεσμευτούν ότι αν γίνουν εξουσία δεν θα δεχθούν σύνθετη ονομασία, θα ακυρώσουν την συμφωνία των Πρεσπών ή το ελάχιστον θα κάνουν ένα δημοψήφισμα και ας αποφασίσει ο Λαός για το μέλλον του!

Τις ημέρες αυτές στην Βουλή των Ελλήνων θα συζητηθεί το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, μιας συμφωνίας που ΑΠΕΔΕΙΞΑ μέσα στο κοινοβούλιο ότι είναι ΑΚΥΡΗ! Ας καταλάβουν ότι με περιστασιακές πλειοψηφίες δεν μπορούν να κρίνουν το μέλλον ενός ολόκληρου Έθνους και ας μη σπέρνουν ανέμους γιατί θα θερίσουν καταιγίδες.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-laos-milhse-ochi-sthn-sumfwnia-twn-prespwn-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz5ddczWk00

Exit mobile version