Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Κοινοβουλευτικό ήθος”: Μόνο που δεν μαλλιοτραβήχτηκαν Θεοδωράκης και Ψαριανός

“Κοινοβουλευτικό ήθος”: Μόνο που δεν μαλλιοτραβήχτηκαν Θεοδωράκης και Ψαριανός

Σκηνές απείρου κάλλους είδαμε στο Περιστύλιο της Βουλής, όπου και μεταφέρθηκαν οι εσωτερικές έριδες στο Ποτάμι, όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την ομιλία του, διασταυρώθηκε στον διάδρομο με τον ανεξαρτητοποιηθέντα Γρηγόρη Ψαριανό. Η συζήτηση υπήρξε έντονη και όσο περνούσε ο χρόνος οι συνομιλητές παρεκτρέπονταν.

«Ντροπή σου, ντροπή σου» ακούστηκε να λέει ο Ψαριανός, εκνευρισμένος ενδεχομένως από τις σοβαρές αιχμές που είχε αφήσει ο Θεοδωράκης για την διάλυση της ΚΟ του Ποταμιού. «Τον δρόμο μου και τον δρόμο σου. Φύγε από μπροστά μου» του απάντησε ο Θεοδωράκης σε πολύ έντονο ύφος, με ορισμένους να λένε ότι προχώρησε και σε χαρακτηρισμό. «Έτσι όπως το πας, θα γίνεσαι συνεχώς ρεζίλι» είπε ο Ψαριανός.

«Μια ωραία ατμόσφαιρα», που θα έλεγε και ο αξέχαστος κωμικός Ντίνος Ηλιόπουλος, για ένα μόρφωμα το οποίο παρότι στηρίχθηκε μέχρι… αηδίας (ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνο το… 15% που του έδινε συστημικό έντυπο λίγο μετά την δημιουργία του;) από το σύστημα, εντούτοις έφτασε το οριστικό τέλος του.

Όσο για την συμπεριφορά και τα «γαλλικά» μεταξύ των δύο αποτυχημένων πολιτικάντηδων, την αφιερώνουμε σ’ αυτούς που έλεγαν ότι το Ποτάμι θα επαναφέρει την ευπρέπεια στην πολιτική συμπεριφορά της Χώρας…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lektiko-epeisodio-metaju-theodwrakh-psarianou.-mono-sta-cheria-den-hrthan-o#ixzz5deNaAkXT

Exit mobile version