Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Έστειλα το παρακάτω μήνυμα σε 10 πατριωτικά ιστολόγια που αγωνίζονται υποτίθεται για την Μακεδονία. Χθες ο Ν. Μχαλολιάκος πρότεινε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές των και οι αναπληρωματικοί αυτών, δεσμευόμενος να κάνουν το ίδιο και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και οι αναπληρωματικοί αυτών, σύνολο 110 βουλευτές, αφήνοντας έτσι τη βουλή μόνο με 190 κάτω δηλαδή από τον ελάχιστο αριθμό των 200 βουλευτών, που μπορεί να λειτουργεί. Αν γινόταν αυτό, θα σταματούσε η προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και η χώρα θα οδηγούνταν σε εκλογές. Είναι η δεύτερη περίπτωση, μετά την παραίτηση Παυλόπουλου, που μπορεί να σταματήσει αυτήν την εθνική καταστροφή. Με λύπη όμως βλέπω ότι η πρόταση αυτή της Χρυσής Αυγής αποσιωπάται πλήρως. Αντί να προβληθεί για να πιεστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να την δεχθούν και να σταματήσει η προδοσία αυτή, έχει εξαφανιστεί από όλες τις ιστοσελίδες δήθεν πατριωτικές που κάνουν αγώνα για να μην περάσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Μια χαρά τα κατάφερε το σύστημα. Λες και το μείζον είναι αν μας το πουν Χρυσαυγίτες ή αν αυξηθεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής; Το μείζον ζήτημα είναι να σωθεί η Ελλάδα. Γιατί μετά την Μακεδονία σειρά έχει και η Θράκη, το Αιγαίο και η Ήπειρος. Δεν πειράζει καλύτερα έτσι, μόνοι Εναντίον όλων, μαζί μας μόνο ο Θεός και ο Ελληνικός λαός.

Ρ. Π.

30 (!) προσαγωγές για το σύνθημα «Μακεδονία Γη Ελληνική» έξω από το σπίτι του αμερικανού πρέσβη

Ρίγη συγκίνησης λένε ξέσπασαν στα κομματόσκυλα της ΝΔ από την ομιλία του Σαμαρά. Ποια ρίγη συγκίνησης βρε κοιμισμένοι; Αυτά που λέει η Χρυσή Αυγή τα αντέγραψε κατά γράμμα ο Σαμαράς και τα παρουσίασε ως δικά του στην Βουλή. Ξεχνάτε πως ο Σαμαράς δέχτηκε από τους πρώτους τον όρο Μακεδονία; Το παραδέχτηκε από βήματος βουλής ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης την δεκαετία του ΄90, για ποιον λόγο μιλάει η ΝΔ για Μακεδονία εφόσον πρώτη την ξεπούλησε; Για ποιον λόγο έχουν το δικαίωμα οι προδότες να μας κουνάν το δάχτυλο που ακόμη και την ύστατη στιγμή ούτε πρόταση μομφής κατέθεσαν, αλλά και χειροκροτήθηκαν από όλο τον Σύριζα, αρνούμενοι την πρόταση της Χρυσής Αυγής περί αντισυνταγματικότητας της Συμφωνίας των Πρεσπών. Με ποιο δικαίωμα το παίζουν πατριώτες αυτοί που θα σιωπήσουν και θα αποδεχτούν την Συμφωνία των Πρεσπών. Mε ποιο δικαίωμα μιλάνε οι σκευωροί, όταν έχουν φυλακίσει Έλληνες Εθνικιστές; Με ποιο δικαίωμα μιλάνε αυτοί που είναι κατηγορούμενοι για σκάνδαλα; Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ψοφοδεξιοί το σύνθημα “η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική” είναι πέρα για πέρα Εθνικιστικό και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το χρησιμοποιείται γιατί βρωμίζετε τους αγώνες των Ελλήνων!

Δημήτρης Π.

Π. Ηλιόπουλος: Μην παραχαράσσετε την Ιστορία, η Μακεδονία είναι μία! ΒΙΝΤΕΟ

Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και τρέμουν τα παπαγαλάκια, τρέμουν και οι καρέκλες όσων στρογγυλοκάθισαν τόσα χρόνια και μόνο πήραν από αυτόν τον λαό. Έτσι να φοβάστε, να φοβάστε γιατί μπορεί σαν Ελλάδα να μετράμε αμέτρητους εχθρούς στο εξωτερικό, αλλά εδώ σ’ αυτήν την χώρα είστε υπερδιπλάσιοι σε σχέση με τους έξω. Οι Έλληνες δεν σας πιστεύουν πια και τα ποσοστά που δείχνετε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Χρυσή Αυγή είναι ο ελληνικός λαός και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τον εκπροσωπήσει. Οι υπόλοιποι είστε παντελώς ανεπιθύμητοι!

Φ.Κ.

Συνάντηση με νόημα για Ζάεφ – Σόρος την ώρα που η Βουλή συζητάει την Συμφωνία των Πρεσπών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-26-ianouariou-2019#ixzz5dhBGnUAa

Exit mobile version