Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το “Έθνος” προτρέπει το… δημοκρατικό τόξο: Όλοι μαζί κατά της Χρυσής Αυγής!

Το “Έθνος” προτρέπει το... δημοκρατικό τόξο: Όλοι μαζί κατά της Χρυσής Αυγής!

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως το σύστημα των πολιτικάντηδων που ξεπουλά την Πατρίδα μας έχει έναν μόνο αντίπαλο και αυτός είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής αποδεικνύεται καθημερινά.

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών αποκαλύφθηκε ξεκάθαρα σε όλους η συμπαιγνία όλων των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου” για να περάσει η συμφωνία, καθώς οι μόνοι που έδωσαν ολομέτωπο Αγώνα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας εντός και εκτός Βουλής ήταν οι Χρυσαυγίτες.

Το “δημοκρατικό τόξο” για ακόμη μια φορά ενώθηκε κατά της Χρυσής Αυγής, ώστε να περάσει απρόσκοπτα η προδοσία και έλαβε για αυτό τα εύσημα από το σύνολο των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

Το “Έθνος” μάλιστα πέρα από τα συγχαρητήρια για το κοινό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής προτρέπει αυτή η στάση να μην μείνει μόνο στην προδοσία της Μακεδονίας, αλλά και να συνεχιστεί, ώστε να φιμωθεί πλήρως η μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης.

Το κύριο άρθρο του “Έθνους” σημειώνει: “Μαζί κατά του νεοναζισμού. Η προσπάθεια των Χρυσαυγιτών να δημιουργήσουν εντάσεις στήνοντας φτηνά σόου ακόμα και την ώρα τα ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ξαναθέτει επί τάπητος το μεγάλο ζήτημα της δημοκρατικής συνεννόησης και των συνεργειών που απαιτούνται για να φράξει ο δρόμο στους νεοναζί. Αυτή την ανάγκη υπογραμμίζουν τόσο τα πρόσφατα γεγονότα με την απόπειρα ακροδεξιών κομάντο εφόδου να εισβάλουν στη Βουλή όσο και οι επιθέσεις κατά οικιών βουλευτών και κομματικών γραφείων που υποδαυλίζονται από την ανοχή στις φασιστικές πρακτικές και ενισχύονται από τι εμφυλιοπολεμικές κορώνες και τις μικροκομματικές εντάσεις.

Τα επιτελεία των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου οφείλουν να αντιληφθούν εγκαίρως ότι οι πολίτες έχουν γυρίσει ήδη σελίδα, καθώς στην πλειονότητά του αντιλαμβάνονται ότι είμαστε πλέον στον 21ο αιώνα και δεν επιτρέπεται η πολιτική να καθηλώνεται στις αντιθέσεις και στη φρασεολογία άλλων εποχών, οι οποίες έχουν οριστικά παρέλθει. Δεν είναι λοιπόν διόλου συμπτωματικό ότι οι περισσότεροι πολίτες αντιμετώπισαν πολύ θετικά την προχτεσινή «συνάντηση» των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των δύο μεγάλων κομμάτων στον τρόπο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής και του ακραίου φασιστικού και πατριδοκαπηλικού λόγου της στο Κοινοβούλιο.

Το χειροκρότημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και η αντίστοιχη στάση βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος ήταν μια διαφορετική πρακτική που έθεσε στην πράξη, με ουσιαστικό τρόπο, την κόκκινη γραμμή τα δημοκρατίας απέναντι στις νεοναζιστικές και φασιστικές μεθοδεύσεις. Αυτή όμως η υποδειγματική στάση Αρχών πρέπει -επιτέλους- να μην αποτελεί την εξαίρεση, αλλά να γίνει ο κανόνας“.

Επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά το πάγιο σύνθημα των Ελλήνων Εθνικιστών: ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Αποκάλυψη βόμβα: Ουάσινγκτον και Βερολίνο διέταξαν τον Μητσοτάκη να αποσύρει την πρόταση μομφής για την συμφωνία των Πρεσπών

Ξεμπροστιάστηκαν οι ψευτοπατριώτες της ΝΔ: Δεν θα καταθέσουν πρόταση μομφής για να περάσει άμεσα η προδοσία των Πρεσπών!

Εναντίον όλων η Χρυσή Αυγή! Ενώθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την προδοσία της Μακεδονίας – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-ethnos-protrepei-to…-dhmokratiko-tojo-oloi-mazi-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz5dk4Camf9

Exit mobile version