Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι (κontra news, in.gr, Θ. Ρουσόπουλος) με τρόμο διαπιστώνουν: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη μετά την επικύρωση της προδοσίας!

Όλοι (κontra news, in.gr, Θ. Ρουσόπουλος) με τρόμο διαπιστώνουν: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη μετά την επικύρωση της προδοσίας!

Η επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από το κόμμα του “δημοκρατικού τόξου” και με μόνη την Χρυσή Αυγή να συνεχίζει να αγωνίζεται για την κατάργηση της προδοσίας έχει επιφέρει τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.

Όλοι συνηγορούν πως η ψήφιση της προδοσίας της Μακεδονίας από τους 153 “πρόθυμους” και η ύπουλη και υποκριτική στάση του λοιπού “δημοκρατικού τόξου” έχουν εξοργίσει και αφυπνίσει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Αρχικά, η γνωστή συστημική ιστοσελίδα in.gr επισημαίνει: “Είδαμε πως το Μακεδονικό έβγαλε τη Χρυσή Αυγή στους δρόμους και παρακολουθήσαμε και τη ρητορική της κατά τη συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή. Το ερώτημα που προκύπτει την επόμενη μέρα, είναι αν και πως θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά το θέμα στις επόμενες εκλογές.Από τις δημοσκοπήσεις, διαβάζοντας τες έχοντας υπόψιν την εκλογική πορεία της τα τελευταία χρόνια, προκύπτει ότι η ΧΑ έχει «μπετονάρει» ένα μεγάλο μέρος του ποσοστού της και, πέρα από αυτό, διεκδικεί ποσοστό από μια μερίδα ψηφοφόρων που είναι ριζοσπαστικοποιημένοι χωρίς ιδεολογικά στεγανά. Σε όσους αισθάνονται άβολα ή δεν θέλουν να παραδεχτούν την αλήθεια αυτή ας πούμε απλώς πως το φαινόμενο αυτό, των ψηφοφόρων που μεταπηδούν με ευκολία από το ένα ριζοσπαστικό άκρο του φάσματος στο άλλο δεν είναι πρωτοτυπία δικιά μας, παρατηρείται πανευρωπαϊκά.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Kontra news που στο σχόλιο του Λευτέρη Κανά “Αλλαγή πολιτικού τοπίου” τονίζει: “...στα ηγετικά κλιμάκια των δυο μεγαλύτερων κομμάτων έχει γίνει απόλυτη συνείδηση ότι η επιλογή της οξύτητας και η καταφυγή σε στρατηγική πόλωσης, στην οποία κυρίως φάνηκε να επενδύει η αξιωματική αντιπολίτευση έχει μόνο έναν κερδισμένο και αυτός δεν είναι άλλος από τους δεδηλωμένους αρνητές της δημοκρατίας και κήρυκες της βίας. Όσοι έχουν γνώση των παρασκηνίων αλλά και των”κυλιόμενων”δημοσκοπήσεων, γνωρίζουν πως αυτή η ανησυχητική πραγματικότητα καταγράφεται δυστυχώς και στις διαθέσεις της κοινής γνώμης“.

Τέλος, το γνωστό στέλεχος της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος στην συνέντευξη του στο “Έθνος” με τρόμο διαπιστώνει: “Η Χρυσή Αυγή φοβούμαι ότι διατηρεί ακόμη δυνάμεις και η Συμφωνία των Πρεσπών τη βοήθησε προς αυτήν την κατεύθυνση… Ανησυχώ ότι ενισχύεται η Χρυσή Αυγή από μέρους του πληθυσμού που είτε ζητούσε επιχείρημα για να την ξαναψηφίσει είτε θα φύγει από το κόμμα του Καμμένου για να βρει στέγη εκεί“.

Για να μην κουράζονται οι αναλυτές τους ενημερώνουμε ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να είναι ραγδαία, καθώς όλοι οι Έλληνες έχουν πια αντιληφθεί ότι μόνο με τους Εθνικιστές στην εξουσία θα ξεπλυθεί η εθνική ντροπή και ήττα και θα καταργηθεί η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kontra-news-enas-mono-einai-o-kerdismenos#ixzz5dk4aDZAY

Exit mobile version