Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΑΜ: Ελλάς, Κύπρος, Μακεδονία – Κοινοί αγώνες και ιστορία!

ΕΛΑΜ: Ελλάς, Κύπρος, Μακεδονία - Κοινοί αγώνες και ιστορία!

Το βράδυ της Πέμπτης, 24/01/2019, την ώρα που στη Βουλή των Ελλήνων εκτυλίσσονταν η συζήτηση για κύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που παραχωρεί το όνομα της «Μακεδονίας» και εξασφαλίζει προνόμια στους σλάβους παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η λεγόμενη “μακεδονική ταυτότητα, εθνότητα και γλώσσα”, εκατοντάδες ΕΛΑΜίτες, απ’ την πρωτεύουσα της Κύπρου, την Λευκωσία, έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στα εκατομμύρια των Ελλαδιτών αδελφών που διαδηλώνουν και εναντιώνονται στην ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αγωνίζονται για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Σε μια εκδήλωση γεμάτη παλμό, αλλά και αγανάκτηση για την επικείμενη εθνική μειοδοσία, τον λόγο πρώτος έλαβε ο συναγωνιστής Σωτήρης Παπακυριακού εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος υπογράμμισε πως 151 εθνομηδενιστές ετοιμάζονται να ασελγήσουν στην μνήμη των ηρώων της φυλής μας, που άφησαν τα κόκκαλά τους στην αιματοβαμμένη γη της Μακεδονίας.

Εν συνεχεία ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Πέτρος Κουντουρέσιης τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συντελεί εθνική προδοσία υπογράφοντας την συμφωνία των Πρεσπών και πως η Μακεδονία ήταν και θα ‘ναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Ακολούθως, εκ μέρους του  ΠΑ.ΜΕ. Λακεδαιμόνιοι, ο Μάριος Μυλωνάς έστειλε το μήνυμα σε όσους θα προδώσουν με την ψήφο τους την Μακεδονία πως θα λογοδοτήσουν στον Θεό και τον Ελληνικό λαό.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, είπε ότι εμείς, η γενιά που μεγάλωσε με το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα…» στέλνει το μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον του Ελληνισμού και ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας, πως ότι κερδήθηκε με αίμα, δεν ξεγράφεται με ψέμα. Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης δήλωσε πως έχουμε χρέος ακόμη κι αν τελικά περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, να συνεχίσουμε τον αγώνα για να παραμείνει η Μακεδονία Ελληνική, καθώς «όλα κι αν τα χάσουνε, η Λευτεριά τους μένει».

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου κατακεραύνωσε όσους προδότες ετοιμάζονται να παραχωρήσουν στο Σλαβικό έκτρωμα των Σκοπίων το όνομα της Μακεδονίας. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στον Παύλο Μελά και τους υπόλοιπους Μακεδονομάχους που θυσιάστηκαν για να παραμείνει η Μακεδονία στην αγκαλιά της Ελλάδας, για να έρθει σήμερα μια αντεθνική κυβέρνηση, με βουλευτές αμφιβόλου εθνικής ταυτότητας, να ξεγράψει ιστορία, ξεπουλώντας την Μακεδονία.

Στην Κύπρο, όπως υπογράμμισε ο κ. Χρίστου, η κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα τηρούν σιγή ιχθύος για το Μακεδονικό, συναινώντας στην εθνική μειοδοσία, για να μην ξυπνήσει καμία εθνική συνείδηση και να μην ξαναεμφανιστούν στους δρόμους της ιδιαίτερης πατρίδας μας Ελληνικές σημαίες. Οι ΕΛΑΜίτες όμως, κόντρα στη λήθη που προσπαθούν να επιβάλουν, κρατάνε ψηλά τα εθνικά λάβαρα, υπερασπιζόμενοι την ιστορία του λαού μας.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε πως ότι κι αν γίνει στην Βουλή, η Μακεδονία και η Ελληνική ιστορία δεν τελειώνουν, αυτοί που θα τελειώσουν είναι ο Τσίπρας και η Aριστερά μια για πάντα από την Ελλάδα. Η προδοσία της Μακεδονίας, όπως δήλωσε, θα είναι η αφετηρία για νέους αγώνες, που θα αφυπνίσει εκατομμύρια Ελλήνων, για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Με το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη των Ελλαδιτών και Κυπρίων Μακεδονομάχων, καθώς και όσους ήρωες θυσιάστηκαν για να κυμματίζει ψηλά και υπερήφανα η Ελληνική Σημαία, με ιδιαίτερη αναφορά στους τελευταίους ήρωες του Έθνους, Τάσο Ισαάκ, Σολωμού Σολωμού και Κωνσταντίνο Κατσίφα. Η εκδήλωση, μπροστά από τον χώρο της Ελληνικής Πρεσβείας έκλεισε σε στάση προσοχή και τον Εθνικό Ύμνο να δονεί την ατμόσφαιρα.

Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Λευκωσίας, με τους ΕΛΑΜίτες να ξυπνάνε από τον λήθαργο την πρωτεύουσα, υπενθυμίζοντας σε όσους παραμένουν ανέμελοι στους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους, πως, η Κύπρος ως αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού, αντιδρά και αντιστέκεται στην προδοσία της Μακεδονίας.

Κάτω τα χέρια απ’ την Μακεδονία!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elam-ellas-kupros-makedonia-koinoi-agwnes-kai-istoria#ixzz5dkNrwg6d

Exit mobile version