Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Έστω και αργά ξεχώρισαν οι Πατριώτες από τους προδότες πολιτικούς. Αυτούς που το κλεπτοκρατικό τόξο χαρακτήριζε μέχρι σήμερα ως “φασίστες” είναι τελικά οι ήρωες πατριώτες, αυτοί που δεν θέλουν την Ελλάδα να ταλαιπωρείται και τελικά να προδίδεται για τριάντα αργύρια. Όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί, κεντροαριστεροί και προοδευτικοί είναι τελικά οι μεγαλύτεροι προδότες του Έθνους μας και διαχρονικά και κυρίως σήμερα. Και μιας και παραγγέλνουν κάλπες και έγχρωμα ψηφοδέλτια για τέσσερις εκλογές τον Μάϊο, το δικό μου θα έχει χρώμα μόνο Ελληνικό, αυτό της Χρυσής Αυγής. Ζήτω η Νίκη, Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Γεωργία Π. Αθήνα

Γ. Σαχινίδης: Με την συμφωνία των Πρεσπών θα υπάρξουν συνέπειες στην ελληνική ΑΟΖ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας λέει ότι κέρδισε η δημοκρατία και η ειρήνη. Αυτό που κέρδισε είναι η προδοσία για ακόμη μια φορά από την δημοκρατία, όπως με το ξεπούλημα της Κύπρου, όπως με τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, όπως με την τουρκοποίηση της Θράκης. Αυτή είναι η δημοκρατία βρε υποκριτή που κέρδισε; Να την βράσω. Κέρδισε λέει η ειρήνη. Ποια ειρήνη βρε κομιτατζή, που στην Ελλάδα επικρατεί αναβρασμός; Η ειρήνη που σε πνίγει στα χημικά, επειδή διεκδικείς το αυτονόητο; Κανείς δεν κέρδισε, η Ελλάδα για ακόμη μια φορά από δήθεν ηγέτες που αποδείχτηκαν προδότες ηττήθηκε κατά κράτος. Όσο για την ειρήνη τούτο μονάχα έχω να σας πω: Καμία ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη, τώρα ξεκινά ο νέος Μακεδονικός Αγώνας!

Κυριάκος Π.

Το στέλεχος της ΝΔ, Μαργαρίτης Σχοινάς (υπάλληλος Κομισιόν) τάσσεται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και της «Βόρειας Μακεδονίας»!

Πέρα από τους ανθέλληνες που μετά την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας ήταν όλο χαμόγελα και χειροκροτούσαν ο ένας τον άλλον για το πόσο προδότες είναι, η κάμερα έπρεπε να πιάσει και τους πανηγυρισμούς της “αξιωματικής” αντιπολίτευσης. Γιατί είμαι σίγουρος ότι έτριβαν τα χέρια τους οι Νεοδημοκράτες, φώναζαν τα γραφικά τους “Ζήτω η ΝΔ” γιατί δεν τους νοιάζει η συμφωνία, δεν τους νοιάζει το ξεπούλημα, αλλά ότι θα πάρουν αυτοί τις υπουργικές καρέκλες στις επόμενες εκλογές. Χρέος μας είναι, να εμποδίσουμε αυτούς τους σάπιους πολιτικούς να πάρουν μεγάλα ποσοστά, χρέος μας είναι να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή, γιατί μόνο αυτή είναι η ελπίδα για να αναγεννηθεί το Έθνος.

Πέτρος Φ.

Ο Ξυδάκης καλοδέχτηκε την υπόκλιση της ΝΔ στον Σύριζα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-27-ianouariou-2019#ixzz5dkxcf3S8

Exit mobile version