Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΟΛ: Λαμπρή στιγμή το χειροκρότημα του Σύριζα στον Δένδια και τη ΝΔ

ΔΟΛ: Λαμπρή στιγμή το χειροκρότημα του Σύριζα στον Δένδια και τη ΝΔ

Με άρθρο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΔΟΛ in.gr, ο εν λόγω δημοσιογραφικός οργανισμός με την σειρά του χειροκρότησε την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να συνταχθεί στο πλευρό του Τσίπρα για την προδοσία των Πρεσπών, αλλά και το συμβολικό χειροκρότημα των συριζαίων προς τον Δένδια.

Το άρθρο τιτλοφορείται «Ποιοι «χορηγούν» τη Χρυσή Αυγή και τι φοβούνται ότι θα βγάλει η κάλπη» και αναλύει την επόμενη μέρα στην Βουλή με μία ενισχυμένη Χρυσή Αυγή και το πολιτικό σύστημα σε πλήρες αδιέξοδο.

Όπως σημειώνει η αρθρογράφος: «Από τις δημοσκοπήσεις, διαβάζοντας τες έχοντας υπόψη την εκλογική πορεία της τα τελευταία χρόνια, προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή έχει «μπετονάρει» ένα μεγάλο μέρος του ποσοστού της και, πέρα από αυτό, διεκδικεί ποσοστό από μια μερίδα ψηφοφόρων που είναι ριζοσπαστικοποιημένοι χωρίς ιδεολογικά στεγανά».

Η «λύση» που προκρίνει ο δημοσιογραφικός οργανισμός είναι η πλήρης απομόνωση της Χρυσής Αυγή από τους «δημοκράτες». Όπως επακριβώς το θέτει:

«Οι περισσότεροι αρνήθηκαν να τραβήξουν αμέσως μια χοντρή κόκκινη γραμμή του δημοκρατικού φάσματος από τη Χρυσή Αυγή, με το χαμηλότατης πολιτικότητας επιχείρημα ότι δεν πρέπει να «απομονωθούν οι ψηφοφόροι» κι επειδή, κακά τα ψέματα, το πολιτικό και δημοκρατικό ένστικτο τους έχει χαλαρώσει τόσο πολύ, που αντί να κοιτάξουν να συνεννοηθούν για τον κίνδυνο, έβαλαν τους νεοναζί στον πολιτικό ανταγωνισμό τους.»

Σε αυτή την κατεύθυνση, η αρθρογράφος σημειώνει σχετικά με το χειροκρότημα των συριζαίων στον Δένδια:

«Η μόνη λαμπρή στιγμή, η εξαίρεση, ήταν το χειροκρότημα σύσσωμης της δημοκρατικής πτέρυγας όταν ο Νίκος Δένδιας απαρίθμησε (όπως έχει ξανακάνει, να τα λέμε αυτά) τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει κανένας λόγος να απαντά κανείς στην επιχειρηματολογία τους. Κατά τα λοιπά, απογοήτευση.»

Εμείς, όντας από καιρό αποκλεισμένοι και από τα κανάλια και τις φυλλάδες του καθεστώτος πραγματικά γελάμε εμπρός σε τέτοιες εκκλήσεις για ακόμα μεγαλύτερο αποκλεισμό. Και αυτό διότι θα επικυρώσει ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο εύκολα στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού την πολιτική πραγματικότητα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μόνο κόμματα: η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι!

Διαβάστε σχετικά: Εναντίον όλων η Χρυσή Αυγή! Ενώθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την προδοσία της Μακεδονίας – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dol-lamprh-stigmh-to-cheirokrothma-tou-suriza-ston-dendia-kai-th-nd#ixzz5dpqItL1y

Exit mobile version