Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία βουλευτή του Σύριζα στην «Αυγή»: Σαρώνει η Χρυσή Αυγή στην Πιερία – Μεγάλη διείσδυση στην Ελληνική Νεολαία!

Ομολογία βουλευτή του Σύριζα στην «Αυγή»: Σαρώνει η Χρυσή Αυγή στην Πιερία - Μεγάλη διείσδυση στην Ελληνική Νεολαία!

Συνέντευξη στην κομματική εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», έδωσε ο βουλευτής Πιερίας του Σύριζα Αστέριος Καστόρης, για να μιλήσει για την προδοσία των Πρεσπών.

Τελικώς, στην συνέντευξή του κατάφερε να δώσει το στίγμα της πλήρους εξαφανίσεως του Σύριζα από την Βόρεια Ελλάδα και την αντίστοιχη δυναμική που απολαμβάνει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Βεβαίως, ο Βουλευτής του Σύριζα μίλησε ειδικώς για την περιφέρειά του, όπου γνωρίζει τα πράγματα καλύτερα, όμως αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις είναι ότι το φαινόμενο είναι γενικό.

Δείτε τι ακριβώς είπε ο Βουλευτής του Σύριζα:

Η Πιερία είναι, θα έλεγα, στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Η Χρυσή Αυγή είχε στις εκλογές υψηλά ποσοστά, τα κεντρικά της στελέχη μας επισκέπτονται συχνά – πυκνά, οι εκδηλώσεις τους φιλοξενούνται σε κεντρικές δημοτικές αίθουσες – σε αντίθεση με άλλες πόλεις – , χαίρουν μεγάλης δημοσιότητας σε τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και, το θλιβερότερο όλων, κατάφεραν να διεισδύσουν σε σχολεία της Κατερίνης, τα οποία, όπως γνωρίζετε, ήταν τα πρώτα που ξεκίνησαν καταλήψεις για το «Μακεδονικό»”

Ας το συνηθίσουν οι συριζαίοι, αλλά και οι νεοδημοκράτες συνοδοιπόροι τους: Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και στην Πιερία και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ τα ενωμένα αποκόμματά τους σταδιακά θα εξαφανίζονται από τον πολιτικό χάρτη της απελευθερούμενης, από τα δεσμά των ξένων, Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-bouleuth-tou-suriza-sthn-augh-sarwnei-h-chrush-augh-sthn-pieria-ka#ixzz5dqUcRegr

Exit mobile version