Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Άρχισαν οι φιλοσκοπιανοί του “Ουράνιου Τόξου” από τώρα να μιλάνε για “μακεδονική” μειονότητα εντός Ελλάδος! Έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από την επαίσχυντη υπογραφή των προδοτών βουλευτών. Το μέλλον προβλέπεται σκοτεινό για την Ελλάδα και οι ύαινες που μας περιτριγυρίζουν δεν μπορούν να κρυφτούν από τις ορέξεις τους για να μας διαμελίσουν. Εύχομαι ότι χειρότερο σε αυτούς που μας καταδίκασαν να βιώσουμε άλλον έναν αιματηρό πόλεμο στο μέλλον και ιδίως στον πρόεδρο της δημοκρατίας που προκειμένου να κάνει άλλη μια θητεία ξεπουλήθηκε και αυτός επικυρώνοντας αυτή την προδοσία. Στις επόμενες εκλογές Χρυσή Αυγή για πρώτη φορά γιατί μόνο εσείς τελικά είστε Έλληνες.

Ι. Ε.

«Στο προπύργιο του Εθνικού Αγώνα η Χρυσή Αυγή» Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Για να επικυρωθεί ο εκλογικός νόμος χρειάζεται τα 3/5 για να εγκριθεί, ήτοι 180 βουλευτές ενώ για να παραδώσουν την Μακεδονία μας στους σκοπιανούς με 151 είναι εντάξει. Ενοχλούνται μετά όταν τους λέμε ότι “Η Δημοκρατία πρόδωσε την Μακεδονία”. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Οι λύκοι στην Ελλάδα φυλάνε τα πρόβατα. Αλλοιώνουν την κοινωνία με τους χιλιάδες των λαθρομεταναστών, χαρίζουν την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας σε νεότευκτα κρατίδια, κλέβουν και παρασιτούν. Αυτοί είναι οι πουλημένοι πολιτικοί, αυτοί είναι τα τρωκτικά που μασούν την ζωή μας. Αυτοί είναι οι εχθροί μας και τα ένστολα σκυλιά τους που τους προστατεύουν. Ελλάς Ελλήνων ή τέφρα. Ζήτω ο Αρχηγός!

Κ.Π.

Σόρος «καρφώνει» Τσίπρα: Πρόδωσε την Μακεδονία με αντάλλαγμα την πολιτική του επιβίωση

Πληρώνουμε τον στρατό και ο στρατός ανύπαρκτος. Χειροκροτούν οι άκαπνοι “στρατηγοί” τους πολιτικούς που παρέδωσαν την Μακεδονία στα σκόπια, ένα κρατίδιο που δεν έχει στρατό. Σύνορα αφύλακτα, οι προκλήσεις των τούρκων αναπάντητες. Κοπρίτες που τους ενδιαφέρει μόνο ο μισθουλάκος τους και η βαθμολογική τους ανέλιξη. Παρέδωσαν την Μακεδονία αμαχητί και χειροκροτούσαν τους βρωμερούς προδότες που έβαλαν την υπογραφή τους οι “στρατηγοί” με τα τσίγκινα παράσημα. Ξεφτίλες. Εύχομαι στις επόμενες εκλογές να ξυπνήσει ο κόσμος και να ψηφίσει σύσσωμος την Χρυσή Αυγή, να τιμωρηθούν επιτέλους όλοι αυτοί οι προδότες! Πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες!

Ν.Τ.

Περιχαρής ο Ερντογάν για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-28-ianouariou-2019#ixzz5dubGRt9c

Exit mobile version