Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πακιστανοί στην Θεσσαλονίκη απήγαγαν τρεις γυναίκες από το Κουρδιστάν: Ζητούν λύτρα 100.000 ευρώ!

Πακιστανοί στην Θεσσαλονίκη απήγαγαν τρεις γυναίκες από το Κουρδιστάν: Ζητούν λύτρα 100.000 ευρώ!

Το φαινόμενο απαγωγής λαθρομεταναστών από ομοεθνείς τους ή άλλους αλλοδαπούς έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στη χώρα μας, καθώς τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται.

Υπόθεση απαγωγής τριών γυναικών από το Κουρδιστάν ερευνά τις τελευταίες είκοσι ημέρες η Ελληνική Αστυνομία. Τα θύματα φαίνεται να απήχθησαν σε περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη από Πακιστανούς, οι οποίοι ζητούν λύτρα 100.000 ευρώ από τους συγγενείς τους.

Οι τρεις γυναίκες από το Κουρδιστάν, συγγενείς μεταξύ τους, μητέρα, κόρη και θεία, μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα από τον Έβρο στις αρχές του 2019. Στη συνέχεια με αυτοκίνητο διακινητών μεταφέρθηκαν σε περιοχή κοντά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί δέχθηκαν επίθεση από Πακιστανούς οι οποίοι τις έδεσαν, τις επιβίβασαν σε ένα βαν και απομακρύνθηκαν. Από τότε τα ίχνη των τριών γυναικών αγνοούνται.

Μάλιστα η κουρδική ιστοσελίδα “Pishti-News.com” δημοσίευσε ρεπορτάζ για την απαγωγή των τριών γυναικών. “Τρεις γυναίκες από το Κουρδιστάν απήχθησαν στην Ελλάδα” είναι ο τίτλος του κειμένου, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία που απαθανατίζει τις τρεις γυναίκες να γευματίζουν σε εστιατόριο στο Κουρδιστάν μερικά 24ωρα πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την Ελλάδα.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στην χώρα των ανοιχτών συνόρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pakistanoi-aphgagan#ixzz5duckoRL7

Exit mobile version