Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H Χρυσή Αυγή γκρεμίζει τον δικομματισμό

H Χρυσή Αυγή γκρεμίζει τον δικομματισμό

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Άρθρο περί της πολιτικής καταστάσεως και του μείζονος κινδύνου της Χρυσής Αυγής συνέγραψε ο Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος ως γνωστόν συνεργάζεται με εφημερίδες του ευρύτερου χώρου της Νέας Δημοκρατίας.

Στο άρθρο του ο Κωττάκης, αφότου σημειώσει ότι είναι απολύτως φυσιολογικές οι αναταράξεις που βιώνει το πολιτικό σύστημα, με τους «δανεισμούς» βουλευτών και την εξαφάνιση πολιτικών κομμάτων, μετακινούμενο προς έναν νέο δικομματισμό, λέει πως αυτός ο νέος διπολισμός «δεν θα είναι τόσο θηριώδης, όσο στο παρελθόν» και πως «αν τα δύο κόμματα δεν προσέξουν, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάμε σε νέο τριπολισμό»!

Για τα ψηφαλάκια η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής το 2013!

Όπως σημειώνει ο Κοττάκης αμέσως μετά στο άρθρο του, αυτό το ενδεχόμενο υπήρχε και το 2013, αλλά «την τελευταία απεφεύχθη, με την φυλάκιση βουλευτών της υπερδιψήφιας τότε σε ποσοστά – στις κρυφές μετρήσεις – Χρυσής Αυγής».

Αυτό που λέει ο Κοττάκης, δηλαδή ότι οι φυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έγιναν για τα ψηφαλάκια και την «σταθερότητα του πολιτικού συστήματος» δεν είναι απλώς η άποψή του. Το έχει παραδεχτεί πολλές φορές επισήμως η Νέα Δημοκρατία. Αρκεί να θυμίσουμε, σε αυτή την κατεύθυνση, την σχετική δήλωση του αρχισκευωρού Δένδια, ο οποίος είχε πει:

«Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%… Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%…»

Χρυσή Αυγή – Η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση

Επανερχόμενος στο παρόν, ο Κοττάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι ενδεχόμενη η δημιουργία ενός «τρικομματισμού», με την Χρυσή Αυγή να αποτελεί τον τρίτο πόλο. Όπως εξηγεί «τα λαϊκά στρώματα που έδωσαν το “παρών” στο Σύνταγμα… έχουν μείνει “ανεκπροσώπητοι”. Σίγουρα δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπουν με σκεπτικισμό τη ΝΔ, δεν θέλουν να πάνε στα άκρα, αλλά ξέρουν ότι το νέο αντιμνημόνιο για αυτούς είναι τα θέματα ταυτότητας. Προσοχή! Όχι μόνο το Μακεδονικό – τα θέματα ταυτότητας».

Αυτό που σημειώνει ο Κοττάκης είναι ότι το μεγάλο διακύβευμα της πολιτικής στο άμεσο μέλλον δεν θα είναι το «μνημόνιο – αντιμνημόνιο», αλλά «οτιδήποτε ακουμπά η παρούσα κυβέρνηση και αφορά εθνικά θέματα, θρησκεία, θέματα οικογένειας, παράδοση», όπως χαρακτηριστικά γράφει.

Πράγματι, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας που ανατριχιάζει με τις «ιδέες» που προβάλλει ο «προοδευτικός κόσμος» πάνω σε αυτά τα πολύ σημαντικά ζητήματα και όντως αυτοί «Σύριζα δεν ψηφίζουν», όπως σημειώνει ο Κοττάκης. Όμως – και εδώ έχουμε την διαφωνία μας – δεν κοιτάζουν απλώς με σκεπτικισμό τη Νέα Δημοκρατία. Την αποστρέφονται εξίσου με τον Σύριζα, γιατί δεν μπορούν να ξεχάσουν:

Α) Ότι η ΝΔ μαζί με τον Σύριζα μεθόδευσαν το Τζαμί στο Βοτανικό

Β) Η ΝΔ μαζί με τον Σύριζα υπερψήφισε το Σύμφωνο Συμβίωσης

Γ) Η ΝΔ συμφωνεί με τον Σύριζα στο θέμα της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων

Δ) Η ΝΔ, όπως και ο Σύριζα, χαρακτήριζε «δικαίωμα» την βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας.

Και πολλά άλλα παραδείγματα θα μπορούσαμε να δούμε, αλλά γίνεται αντιληπτό ότι επειδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν κατοικούν στην χώρα των Λωτοφάγων, ούτε έχουν μνήμη χρυσόψαρου, δεν υπάρχει απλώς «κίνδυνος δημιουργίας τριπολισμού», αλλά η βεβαιότητα πως η Χρυσή Αυγή γκρεμίζει τον δικομματισμό και ορθώνεται ως η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση εμπρός στα σχέδια των ανθελλήνων για την δημιουργία μίας απρόσωπης πολυπολιτισμικής κοινωνίας επάνω στα ερείπια της Ελλάδος.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε επίσης: Το μαρτύρησε ο “Ελεύθερος Τύπος”: Η Χρυσή Αυγή είναι ο ανερχόμενος τρίτος πόλος της πολιτικής ζωής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-gkremizei-ton-dikommatismo#ixzz5duf2u9Xp

Exit mobile version