Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με fast track διαδικασίες ξεκινάει η ένταξη των σκοπιανών στο ΝΑΤΟ

Με fast track διαδικασίες ξεκινάει η ένταξη των σκοπιανών στο ΝΑΤΟ

Δεν πρόλαβε η ελληνική βουλή και οι βο(υ)λευτές της να ψηφίσουν την προδοσία των Πρεσπών και άμεσα οι διεθνείς επικυρίαρχοι στο ΝΑΤΟ πήραν την σκυτάλη και προχωράνε με βήμα γοργό την δεύτερη φάση, ήτοι την ένταξη του πολυεθνικού αυτού κρατιδίου στο ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδεται από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter του επικεφαλής του γραφείου του Bloomberg στις Βρυξέλλες, ο «Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ ζήτησε από τους πρέσβεις των χωρών μελών της Συμμαχίας να επικυρώσουν το πρωτόκολλο εισδοχής της Βόρειας Μακεδονίας με σιωπηρή διαδικασία, η οποία ολοκληρώνεται στις 5.30 το απόγευμα, ώρα Βρυξελλών».

Αμέσως μετά οι fast track διαδικασίες θα αρχίσουν για τον ερχομό αυτής της εντάξεως στα Κοινοβούλια των χωρών μελών για επικύρωση, φάση που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και έναν χρόνο.

Και εδώ είναι που δημιουργούνται τα ερωτήματα: Τι θα πράξει η Νέα Δημοκρατία σε αυτή την ψηφοφορία στην Βουλή; Η ερώτηση, βεβαίως, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη αν τελικά θα είναι κυβέρνηση τότε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-fast-track-diadikasies-jekinaei-h-entajh-twn-skopianwn-sto-nato#ixzz5dufTgFWU

Exit mobile version