Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Kατά του δημοψηφίσματος για την Μακεδονία ΜΑΣ ο Δένδιας: Είχε εναντιωθεί και στα συλλαλητήρια!

«Τζάμπα μάγκας» και πατριδοκάπηλος ολκής αποδεικνύεται εκ νέου ο φανατικός αντιεθνικιστής Νίκος Δένδιας, αφού μετά την αρνητική του στάση για τα συλλαλητήρια, τώρα δήλωσε αντίθετος ακόμα και για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα της Μακεδονίας ΜΑΣ. «Δεν προβλέπεται για τέτοια θέματα δημοψήφισμα και καλώς… Η χώρα έχει αντιπροσωπευτική δημοκρατία, τα δημοψηφίσματα δεν είναι πιο δημοκρατικός θεσμός από το Κοινοβούλιο».

Προφανώς για τον Δένδια είναι πιο «δημοκρατικό» η κυβερνητική μειοψηφία των 145 βουλε(υ)τών μαζί με μερικούς ακόμη πρόθυμους να αποφασίζει, ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο «πατριώτης» Δένδιας δίνει άφεση αμαρτιών και συγχωροχάρτι στον Τσίπρα και τους υπόλοιπους πωλητές της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές. Αυτός λοιπόν ο έμμεσα συνοδοιπόρος του Τσίπρα, που κέρδισε… επάξια το χειροκρότημα(!) αυτών που παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, έχει την αναίδεια και το θράσος να κάνει μαθήματα πατριωτισμού στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ας γνωρίζει ο έχων το μίσος ζωγραφισμένο στην όψη του κατά την διάρκεια του παραληρήματός του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ότι αυτό το χειροκρότημα εκ μέρους των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ θα τον συνοδεύει εφ’ όρου ζωής, αποτελώντας μια ακόμη μαύρη σελίδα στην πολιτική καριέρα του, η οποία βεβαίως δεν ξέφυγε ποτέ από την μετριότητα ενός δευτεροκλασάτου πολιτικάντη της ΝΔ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-thn-enantiwsh-sta-sullalhthria-o-dendias-tassetai-twra-kai-kata-tou-dh#ixzz5dw7osHCL

Exit mobile version