Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Καθημερινή»: Να ξεχαστεί γρήγορα το Μακεδονικό γιατί κάνει πάρτι η Χρυσή Αυγή!

Εφημερίδα «Καθημερινή»: Να ξεχαστεί γρήγορα το Μακεδονικό γιατί κάνει πάρτι η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο στην εφημερίδα «Καθημερινή» συνέγραψε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης και το τιτλοφόρησε με την περιβόητη, περί «μακεδονικού», φράση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, «Σε δέκα χρόνια θα έχουμε όλοι ξεχάσει».

Στο άρθρο του ο Κασιμάτης, επιχειρηματολογεί για την ανάγκη να ξεχαστεί το «μακεδονικό», τώρα που πέρασε από την Βουλή. Ειδικότερα, γράφει: «Έκλεισε το πολυθρύλητο «Σκοπιανό», είναι αλήθεια. Ουφ! Τσακωθήκαμε, βριστήκαμε και, γενικώς, εκτονωθήκαμε μέχρι να περάσει από τη Βουλή η λεγόμενη συμφωνία των Πρεσπών. Θα ήταν υπέροχο, αν μπορούσαμε τώρα να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να πάμε παρακάτω».

Κατόπιν, αναλύει το πολιτικό σκηνικό, βγάζοντας ως νικητή τον Τσίπρα που κατάφερε να ενσωματώσει τους ΑΝΕΛ και να διαλύσει το Ποτάμι και όλες τις εκφράσεις της Κεντροαριστεράς, ενώ «δεν κατάφερε μεν να διχάσει τη Ν.Δ., αλλά της άνοιξε ένα πρόβλημα στα δεξιά».

Ο λόγος για τον οποίο καθίσταται “επίκαιρη η περίφημη δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: «Σε δέκα χρόνια θα έχουμε όλοι ξεχάσει»”, είναι διότι «πέρα από τους θρήνους και τις οιμωγές, αν στη Χρυσή Αυγή έχουν αντίληψη του συμφέροντός τους θα πρέπει να κάνουν πάρτι».

Καλά τα ευχολόγια του Κασιμάτη, με επικλήσεις στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Είμαστε σίγουροι πως τα ίδια ευχολόγια ενστερνίζονται και σήμερα στη Νέα Δημοκρατία, όμως ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξεχάσει την Μακεδονία μας. Άλλωστε διέψευσε περίτρανα τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μια φορά και θα διαψεύσει και πάλι αυτούς που τώρα τον επικαλούνται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-kathhmerinh-na-jechastei-grhgora-to-makedoniko-giati-kanei-parti#ixzz5dwEOxMAn

Exit mobile version