Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κουρελόχαρτα οι μετοχές στις συστημικές ξενοκρατούμενες τράπεζες στην Ελλάδα

Κουρελόχαρτα οι μετοχές στις συστημικές ξενοκρατούμενες τράπεζες στην Ελλάδα

Αδιαμφισβήτητος δείκτης της άλωσης του τραπεζικού συστήματος από τους διεθνείς τοκογλύφους των αμερικανικών fund και της Ευρωπαϊκής Ένωσης η εξαΰλωση της μετοχικής αξίας των τραπεζών στην Ελλάδα με την αδιάφορη Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) να παρακολουθεί αμέριμνα την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας

Στις 25 Ιανουαρίου 2019 το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg ανέφερε ότι οι μετοχές των τεσσάρων συστημικών τραπεζών στην Ελλάδα μέσα στην τετραετία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαϋλώθηκαν αφού έχασαν το 98% της αξίας τους. Αναλυτικά κάτω από την οικονομική οξυδέρκεια του Τσίπρα, που είχε το απύθμενο θράσος να δηλώσει ότι “η οικονομία είναι το ατού του”, οι Έλληνες φορολογούμενοι υπέστησαν τεράστιες απώλειες από την οικονομική απάτη της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Ειδικότερα οι παλιοί επενδυτές, όπως το δημόσιο και οι Έλληνες ιδιώτες επενδυτές έχασαν μια περιουσία με τα κόλπα του reverse split, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και των συνεχών ανακεφαλαιοποιήσεων. Παράλληλα ο έλεγχος του τραπεζικού συστήματος παραδόθηκε στους διεθνείς τοκογλύφους των αμερικανικών fund και των εποπτικών ειδικών εταιριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για παράδειγμα στις 26 Ιανουαρίου 2019 οι εγχώριοι συστημικοί τραπεζίτες συναντήθηκαν προφανώς για να πάρουν εντολές από τον Αντρέα Ένρια, τον νέο επικεφαλή του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (Single Supervisory Mechanism – SSM). Υπενθυμίζουμε ότι ο SSM είναι μια εταιρία ειδικού σκοπού που ιδρύθηκε σχετικά πρόσφατα, μόλις το 2014, με εμφανή από τα γεγονότα επιθυμητό στόχο την φτωχοποίηση της Ελλάδος μέσω κατασχέσεων και πλειστηριασμών.

Δυστυχώς σε αυτή την εξόφθαλμη άλωση του τραπεζικού συστήματος δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από την ιδιωτική εταιρία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) και τον διοικητή της Γιάννη Στουρνάρα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να υπάρξει κάποια αντίδραση αφού ο οργανισμός που υποτίθεται ότι έχει τον ρόλο της κεντρικής τράπεζας στην Ελλάδα είναι ιδιωτική εταιρία και ελέγχεται από συμφέροντα που αποδεδειγμένα δεν συμβαδίζουν με την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Βέβαια όπως αποδείχτηκε από τα γεγονότα της αντισυνταγματικής ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών, όλο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα πλην Χρυσής Αυγής υπακούει σε προστάγματα ξένων συμφερόντων που εσκεμμένα διαλύουν την οικονομική δραστηριότητα στην Πατρίδα μας.

Όμως η προδοτική παραχώρηση εθνικής ταυτότητας και κυριαρχίας στον σκοπιανό αλυτρωτισμό τεκμηρίωσε στην συνείδηση κάθε Έλληνα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία είναι στην ουσία ένας κομμουνιστικός νεοφιλελεύθερος πολτός από καριερίστες πολιτικούς που νοιάζονται μόνο για το φουσκωμένο πορτοφόλι τους και διόλου για την Ελληνική Οικονομία.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το σκοπιανό ζήτημα και η ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας είναι πεδία με στενή αλληλεξάρτηση. Πώς θα ανακάμψει η Ελληνική Οικονομία όταν βάλλεται από ένα περιβάλλον απόλυτα ελεύθερης αγοράς μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ παράλληλα παραδίνει κάθε γεωπολιτικό πλεονέκτημα προστασίας της γεωοικονομίας της στον σκοπιανό επεκτατισμό;

Το όνομα ενός προϊόντος δημιουργεί εμπιστοσύνη στο αγοραστικό κοινό με αποτέλεσμα αυξημένα κέρδη. Τι θα συμβεί με όλα τα Ελληνικά προϊόντα που φέρουν σήμερα για προέλευση την ονομασία Μακεδονία σε οποιαδήποτε κλίση;

Πώς θα αυξηθεί η ρευστότητα στην αγορά όταν για παράδειγμα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών δηλώνει αδυναμία μισθολογικών αυξήσεων, προφανώς λόγω του εχθρικού οικονομικού κλίματος, στους εργαζόμενους του κλάδου του?

Πώς θα εγκαθιδρυθούν στην Ελλάδα θέσεις εργασίας στον νευραλγικό τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας όταν τα σκόπια ήδη από την εποχή της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας έχουν μακρά ιστορία εμπλοκής στον τομέα της αυτοκίνησης που σίγουρα θα προσελκύσει μελλοντικούς επενδυτές λόγω της ένταξης στο ΝΑΤΟ;

Συμπερασματικά όσο νέμεται την εξουσία το ένα κόμμα της μεταπολίτευσης, οι αριβίστες πολιτικάντηδες του τύπου Τσίπρα, Μητσοτάκη, Φώφης και Κουτσούμπα η Ελληνική Οικονομία αποδεδειγμένα θα διαλυθεί. Δυστυχώς όμως μαζί της θα διαλυθεί και η Πατρίδα μας μιας και η οικονομία μαζί με την στρατιωτική-διπλωματική ισχύ είναι οι κύριοι παράγοντες που υποστηρίζουν την ασφάλεια κάθε γεωπολιτικής οντότητας.

Καλούμε τους έλληνες πολίτες να υπερψηφίσουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογές έτσι ώστε να ενισχυθεί αποτελεσματικά, πραγματικά και άμεσα η Εθνική Οικονομία που θα οδηγήσει στην ευημερία των πολιτών και την παράλληλη ενδυνάμωση της στρατιωτικής και διπλωματικής ισχύος της Πατρίδας μας.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kourelocharta-oi-metoches-stis-susthmikes-jenokratoumenes-trapezes-sthn-ell#ixzz5e0pzpmrD

Exit mobile version