Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η Ελλάδα πεθαίνει αυτό δείχνουν οι έρευνες για την υπογεννητικότητα. Την ίδια στιγμή που μας πλημμυρίζουν με ισλαμιστές λαθρομετανάστες που γεννούν κατά μέσο όρο πάνω από 3 παιδιά η οικογένεια, οι ελληνικές οικογένειες με το ζόρι κάνουν από ένα παιδί. Οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις και ο αφανισμός του Ελληνικού έθνους είναι πλέον πολύ πιθανός. Ότι δεν κατάφεραν 3000 και πλέον χρόνια οι πόλεμοι και οι λιμοί το κατάφεραν μέσα σε μια δεκαετία τα μνημόνια και η οικονομική κρίση. Η Ελλάδα πεθαίνει και ο μόνος που το αντιλαμβάνεται αυτό είναι η Χρυσή Αυγή!

Μ.Ι.

Ο μόνος τρόπος για να σώσουμε την Μακεδονία μας! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι εύκολο στην κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που θα έρθει με την ισχύουσα νομοθεσία και μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη να πάνε φυλακή για οικονομικά σκάνδαλα κυρίως, όλα τα λαμόγια του ”συνταγματικού τόξου’. Θα διαλυθούν τα κόμματα συμμορίες τους και δεν θα βγει να τους συμπαρασταθεί ούτε η μάνα τους. Σε πλήρη αντίθεση με τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που στήριζαν τον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές τους σε όλες τις διώξεις που υπέστησαν για τις ιδέες τους. Η φυλάκιση και δει τα ισόβια είναι δίκαιη τιμωρία για κλέφτες. Ειναι όμως δίκαιη για προδότες; Μία ποινή μόνο είναι σωστή για αυτούς και δεν προβλέπεται προς το παρόν. Ελπίζω να την επαναφέρετε όταν έρθει η ώρα αυτή και να αποδοθεί σε περισσότερες από 153 περιπτώσεις. Ζήτω η Νίκη!

Απόστολος Σ.

H Χρυσή Αυγή γκρεμίζει τον δικομματισμό

Αυξάνει τα μέτρα φύλαξης των προδοτών που υπόγραψαν την προδοσία της Μακεδονίας η ΕΛ.ΑΣ. την ίδια ώρα που οι γειτονιές μας είναι αφύλακτες και στο έλεος των κακοποιών. Γιατί δεν τους λένε ότι αν δεχθούν επίθεση από δυσαρεστημένους πολίτες να κάνουν ότι κοιμούνται; Λίγο φασιστικό δεν νομίζετε τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά; Την αστυνομία την έχουν κάνει εταιρεία σεκιούριτι και τους μόνους που προστατεύει είναι τους έχοντες και τους προδότες πολιτικούς. Να μην παραπονιούνται λοιπόν οι “αστυνομικοί” ότι εισπράττουν το μένος του λαού, ιδίως τώρα που προστατεύουν τους προδότες της Μακεδονίας. Ή με τον Ελληνικό λαό ή εναντίον του.

Μαρία Κ.

28 Ιανουαρίου 2008: Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Χριστόδουλος των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-29-ianouariou-2019#ixzz5e0qInKqi

Exit mobile version