Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σπάρτη, Καβάλα

Το Σάββατο 26/1 η τοπική οργάνωση Σπάρτης τίμησε αυτή και μόνο αυτή για ακόμα μια χρόνια την μνήμη των τριών ηρώων αξιωματικών που έπεσαν στα Ίμια το 1996 και ιδιαίτερα του Λάκωνα Παναγιώτη Βλαχάκου.

Το παρόν έδωσαν πλήθος συναγωνιστών από τις δύο τοπικές της Χρυσής Αυγής του νομού Σπάρτης και Μάνης καθώς και υποστηρικτές του Κινήματος, ο ευρωβουλευτής του Λαϊκού συνδέσμου Γεώργιος Επιτήδειος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο Δημήτριος Τζεμπετζής.

Σε συναισθηματική φόρτιση λόγω της προδοσίας που είχε συντελεστεί λίγες ώρες νωρίτερα στην βουλή με το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας ο κ. Επιτήδειος στον λόγo του τόνισε ότι τώρα όσο ποτέ το βάρος της θυσίας όλων των Ηρώων μας για Εθνική ανεξαρτησία και ελευθερία πέφτει σε εμάς τους Xρυσαυγίτες και τις Xρυσαυγίτισσες ώστε να μην πάει χαμένη ούτε σταγόνα από το αίμα τους, ενώ ο κ. Τσεμπετζής ως δικηγόρος τόνισε ότι υπάρχουν τα νομικά όπλα που μπορούν να ακυρώσουν αυτή την προδοσία.

Στεφάνι εκ μέρους του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου κατέθεσε στο μνημείο του Παναγιώτη Βλαχάκου ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος. Λίγη ώρα αργότερα στα γραφεία της Τ.Ο. Σπάρτης πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας για το ‘’εκλογικό’’ έτος 2019 με τις ευχές όλων για υγεία και πολλές νίκες στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Ο ευρωβουλευτής του Λαϊκού συνδέσμου Γεώργιος Επιτήδειος στον τηλεοπτικό σταθμό Best Λακωνίας.

Καλεσμένος στην εκπομπή OLA ON CAMERA το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Βογιατζής, μιλάει για την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο με αίτημα την διενέργεια συλλαλητηρίου στην Καβάλα ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Λίγες ώρες πριν την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Καβάλας διαμαρτυρία με αίτημα να εφαρμοστεί το ψήφισμα που πέρασε το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής το μελό της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Βογιατζή, συμμετείχε στην διαμαρτυρία. Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή ο αγώνας για την κατάργηση της συμφωνίας που ξεπουλά την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn740#ixzz5e0qgeird

Exit mobile version