Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταλινική Λογοκρισία: Η κυβέρνηση των ανθελλήνων απαγόρευσε εκδήλωση για την Μακεδονία μας!

Σταλινική Λογοκρισία: Η κυβέρνηση των ανθελλήνων απαγόρευσε εκδήλωση για την Μακεδονία μας!

Μπορεί οι σκοπιανοί να συνεχίζουν να αυτοπακαλούνται «μακεδόνες» και να αποκαλούν το κρατίδιό τους «μακεδονία», όμως οι εγχώριοι ανθέλληνες έπιασαν αμέσως δουλειά, προσπαθώντας να επιβάλλουν με το στανιό στους Έλληνες την «Συμφωνία των Πρεσπών».

Έτσι, ο κολαούζος του Καμμένου, ο ναύαρχος Αποστολάκης, αφότου έβαλε ως πρώτη υπουργική του υπογραφή την Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα είναι και ο πρώτος που επιβάλλει το άρθρο 6 της Συμφωνίας, δηλαδή την απαγόρευση εκδηλώσεων που διοργανώνουν όσοι διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σήμερα, λοιπόν, επρόκειτο να λάβει χώρα στο Πολεμικό Μουσείο εκδήλωση της International Hellenic Association και Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών όλων των κλάδων σχετικά με το ζήτημα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, λοιπόν, αιφνιδιαστικά αναβλήθηκε ύστερα από άρνηση του Πολεμικού Μουσείου να διαθέσει την αίθουσα, παρότι αυτό είχε κανονιστεί εδώ και έναν μήνα. Σαφέστατα πρόκειται περί «άνωθεν εντολής» από τον κολαούζο του Καμμένου, ο οποίος είναι ο πρώτος παγκοσμίως που επιβάλλει την σοβιετική λογοκρισία στις απόψεις όσων διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Εμείς απλώς να θυμίσουμε στους φιλόδοξους σταλινίσκους (με στολή ή άνευ) πως ό,τι προσπάθησε να σβήσει το ίνδαλμά τους ο Στάλιν με απαγορεύσεις και λογοκρισία, εν τέλει απλώς το ενδυνάμωσε και το έβαλε ακόμα πιο βαθιά στην συνείδηση του κόσμου. Το ίδιο θα συμβεί και με την Μακεδονία μας, την οποία ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει ο Ελληνικός Λαός, ούτε αυτή, ούτε τους Ιούδες που την πρόδωσαν!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kubernhsh-twn-anthellhnwn-apagoreuse-ekdhlwsh-gia-thn-makedonia-mas#ixzz5e0rX8mvB

Exit mobile version