Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική αφύπνιση για να πέσει η κόκκινη χούντα

Εθνική αφύπνιση για να πέσει η κόκκινη χούντα

Γράφει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Ένα ακόμα μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα, συλλαλητήριο με χαρακτήρα εθνικό και λαϊκό, αφού με αυτόν τον τρόπο εκφράστηκε για πολλοστή φορά η έμπρακτη αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων στην εκτρωματική συμφωνία των Πρεσπών και στην προδοσία της Μακεδονίας μας. Όπως, όμως, φαίνεται, τα ογκώδη συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν για τον ίδιο σκοπό σε ολόκληρη την Ελλάδα διέψευσαν πανηγυρικά και τις προσδοκίες των καθεστωτικών δυνάμεων, οι οποίες ήλπιζαν σε πρόσκαιρη εκτόνωση της λαϊκής αγανάκτησης, ώστε να ολοκληρωθεί μια ακόμα εθνική προδοσία χωρίς αντιδράσεις και χωρίς πολιτικό κόστος για τους πρωταγωνιστές της. Είναι, όμως, τα συλλαλητήρια ένα παροδικό φαινόμενο, όπως κάποιοι θέλουν να τα παρουσιάσουν για να τα υποβαθμίσουν ή κάτι ουσιαστικότερο;

Ήταν και πάλι μήνας Ιανουάριος, όταν στις αρχές του προηγούμενου έτους η πρωτεύουσα της Μακεδονίας σειόταν από τον μαζικό όγκο των συγκεντρωμένων πατριωτών και εθνικιστών, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν στο πρώτο εθνικό προσκλητήριο με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το εν λόγω μείζον εθνικό θέμα και την επίσημη θέση της κυβέρνησης για ταχεία και άμεση επίλυση του ζητήματος εντός του έτους. Λίγες ημέρες αργότερα πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα αντίστοιχη εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας και ξαφνικά, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, όλοι οι νομοί της Μακεδονίας, της Βορείου Ελλάδος και πολλοί άλλοι της υπόλοιπης χώρας σείονται από αντίστοιχα μαζικά συλλαλητήρια.

Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη ο λαός ξεχύνεται στους δρόμους για ένα θέμα εθνικό και με Eλληνικές σημαίες στα χέρια διατρανώνει τη θέληση του απέναντι σε μία κυβέρνηση μειοψηφίας η οποία όχι μόνο αγνοεί τη λαϊκή βούληση, αλλά την υπονομεύει με τη χρήση ωμής βίας, επικαλούμενη φανταστικά σενάρια περί παρείσφρησης «ακραίων ομάδων» σε ανοιχτές συγκεντρώσεις οι οποίες χειραγωγούν τις μάζες.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό και να αγνοεί τα αγνά πατριωτικά του αισθήματα, ώστε τελικά η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους να σφραγίζεται με μια εθνικά ολέθρια συμφωνία στις Πρέσπες, παρουσία εκατοντάδων αστυνομικών, οι οποίοι τοποθετημένοι περιμετρικά σε μεγάλη ακτίνα από τους πρωταγωνιστές της εθνικής μειοδοσίας και με τη χρήση βίας αποτρέπουν τον λαό από το να προσεγγίσει τον χώρο και τον κατά τ’ άλλα «δημοκράτη» Έλληνα πρωθυπουργό. Από εκεί κι έπειτα κάθε επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα ή κάποιου βουλευτή του κόμματους του σε οποιοδήποτε νομό της χώρας πραγματοποιείται μονάχα με τη αρωγή των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες προστατεύουν τον «λαοπρόβλητο» μπολσεβίκο από το δικαιολογημένο μένος του ελληνικού λαού.

Επικοινωνιακά, η αντιμετώπιση της λαϊκής κατακραυγής αποδεικνύεται εξίσου μάταια, αλλά οπωσδήποτε γραφική και ενδεικτική του φόβου που διακατέχει τους κυβερνώντες για το επερχόμενο τους τέλος. Είναι τόσο μεγάλος ο πανικός του καθεστώτος για την μαζική συμμετοχή του κόσμου και τον πανεθνικό χαρακτήρα των συγκεντρώσεων το οποίο όχι μόνο ανακαλύπτει μέσα στο χάος του πλήθους «κρυφούς Χρυσαυγίτες», αλλά φτάνει στο κατάντημα να θεωρεί ως «έγκυρη» την πληροφορία περί κινητοποίησης οργανωμένης ομάδας πατριδοκάπηλων οι οποίοι πληρώνονται από… Ρώσους επιχειρηματίες (!) οι οποίοι δια των επεισοδίων θα επιχειρήσουν να ρίξουν την κυβέρνηση!

Ας καταλάβουν επιτέλους ότι η καταστολή και η διχαστική ρητορική δεν μπορούν να κάμψουν το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων. Ο εθνικός χαρακτήρας των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν αποτελούν κομματικό πανηγύρι, ούτε και επικοινωνιακό τερτίπι με σκηνοθέτη τους άεργους του Μαξίμου. Αποτελούν τη γνήσια έκφραση της λαϊκής βούλησης η οποία διατρανώνει αυτό που ο αφυπνισμένος λαός απαιτεί μετά από δεκαετίες λήθαργου και εξευτελισμού: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-afupnish-gia-na-pesei-h-kokkinh-chounta#ixzz5e0rodc2Y

Exit mobile version